Nyílt bétatesztje lesz a Star Wars: Battlefrontnak

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 17.
  • Korai verzió
Link másolása
Noha még nem tudjuk pontosan, hogy mikor indul a Star Wars: Battlefront bétatesztje, az már biztos, hogy offline és online játékmódokat is tartalmazni fog a kliens, lesz split-screen, és nyitott lesz mindenki számára.

A játék hivatalos honlapján a DICE közösségi menedzsere, Mathew Everett elárulta, hogy a Star Wars: Battlefront bétájában offline és online is nyomulhatunk majd, beleértve a kooperatív és az osztott képernyős co-opot is.

Az már biztos, hogy Drop Zone játékmódot a Sullust bolygón nyüstölhetjük, míg a Walker Assaultot a Hoth planétán. Valahogy így.

Ha netán az online móka nem feküdne nálad, nyomulhatsz offline is a mesterséges intelligencia ellen, míg a kooperatív Survival küldetéseket a Tatooine bolygón vívhatjuk.

Bár a fejlesztők még nem tudnak napra pontos dátummal szolgálni, egyedül annyit tudni, hogy valamikor október elején számíthatunk a tesztre.

A béta nyitott lesz mindenki számára, függetlenül attól, hogy előrendelted-e a játékot, vagy sem. A platformok: PC (Origin), PS4 és Xbox One.

A végleges változat november 17-én érkezik.

7.
7.
Gunner23
#6: Igaz tényleg, csak mindkét játékot várom, aztán összekevertem :D Ettől függetlenül korrekt dolog a nyílt béta továbbra is.
6.
6.
#2 ja, amugy te kevered, ennel nem lesz ingyen dlc, az csak az uj nfs-nel lesz :-) ebben majd tobbszorosen behajtjak, csak nem kepzeled h hirtelen ingyen akarnak adni barmit is??
5.
5.
Mostanaban egyik hirnel sincs kommentaradat. En nem akarom megvenni a jatekot, nem vagyok nagy sw fan, de hat ingyeee kiprobalom na :-)
3.
3.
Stranger
#2: Eddig sem DLC és nyílt beta problémák voltak, de mindegy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...