Távozik a Rise of the Tomb Raider direktora

Link másolása
Elhagyja a Crystal Dynamics csapatát a legutóbbi Tomb Raider-játék direktora, Brian Horton. Az úriember elárulta, hogy azért hagyta ott a csapatot, mert "új kalandokra" vágyik.

A Tumblr-oldalán jelentette be Brian Horton, a Rise of the Tomb Raider direktora, hogy otthagyja a Crystal Dynamicset. Elköszönésében azt írja, hogy óriási megtiszteltetés volt a Tomb Raideren dolgozni, de most szeretne visszatérni a családjával Dél-Kaliforniába, hogy egy "új kalandba" kezdhessen. Azt nem árulta el, hogy továbbra is a játékiparban marad-e.

Brian Horton a 2013-as Tomb Raideren is dolgozott, ott azonban még "csak" a művészeti részleget igazgatta. A Rise of the Tomb Raider fejlesztésénél azonban már őt bízták meg a teljes projekt levezénylésével. Utóbbi játék egyébként tavaly jelent meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra, azonban a PC-s verzió is közel van már.

Update! Közben az is kiderült, hogy mivel fog foglalkozni Brian Horton Dél-Kaliforniában: az úriember ezentúl az Infinity Ward csapatát erősíti, akik ugye CoD-sorozatról híresek. Egy eddig be nem jelentett projekten fog dolgozni.

2.
2.
Codehook1337
Fantasztikus jatekot sikerult osszehozatnia a csapattal... tenyleg le a kalappal. Varom a masodik vh s codot akkor amibe besegit az iw-tol. : D szuperszoldzsoros nem kell...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...