Így támasztják fel a Shadow Mosest

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem nyugszanak a Metal Gear Solid-remake készítői, újabb projektbe vágtak. A The Fan Legacy: Metal Gear Solid tulajdonképpen a Shadow Moseshez legyártott pályákat hasznosítja újra egy rajongóknak szánt VR-túra keretei között.

Akinek nem rémlik, nem is olyan régen egy rajongókból álló csapat úgy döntött, remake-eli a Metal Gear Solid első részét, a munkálatokhoz pedig a negyedik generációs Unreal Engine-t fogja felhasználni. Legalábbis így tervezték, és bár az első látnivalók alapján egész szépen haladtak, végül a Konami közbelépett, a projektet pedig lelőtték.

Mivel nem egy ilyen esettel találkoztunk már, nem igazán lepődtünk meg a híren, sajnálni viszont nagyon sajnáltuk, ezért is örültünk a bejelentésnek, miszerint a srácok egy kicsit másképp, de feltámasztják a projektet. A The Fan Legacy: Metal Gear Solid egy VR-támogatást élvező, PC-exkluzív túra, ahol a Metal Gear Solid-sorozat ikonikus helyszíneit bejárva nézegethetünk mindenféle rajongói artworköt. A slusszpoén? A készítők még David Haytert is leigazolták, aki bár érezhetően haragszik Kojimáékra, úgy tűnik, a szériát nem tudja elengedni.

A projekt már májusban megjelenik, és teljes mértékben ingyenes lesz; a készítők igyekeznek is hangsúlyozni - valószínűleg a Konami ügyvédeinek üzenve ezzel -, hogy egy fillért nem keresnek vele, csupán egy rajongói munkáról van szó.

2.
2.
felegyi
#1: The Fan Legacy: Metal Gear Solid konkrétan nincs levédve mint név, és ingyenes tartalom lesz. Nyilván a srácok is lépnek az ügyben hogy ne szarjon bele a Konami, mivel kiskapukon keresztül le tudják védetni a címet, így max súlyos pénzekért vehetnék meg a srácoktól.
1.
1.
crytek
Hm érdekes .Lehet rosszul tudom,de ezek a nevek általában le vannak védve így meglepődnék ha használhatnák még ha ingyenes is lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...