27 gigás javítást kapott a PC-s Quantum Break

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 1.
  • Letöltés
Link másolása
A fejlesztők még a hét elején ígérték meg, hogy hamarosan javítást kap a Quantum Break PC-s változata, és ennek megfelelően meg is érkezett a frissítés: a patch 27 gigát nyom, és egy sor problémát orvosol.

Nem sikerült zökkenőmentesen a Quantuk Break PC-s rajtja (és akkor még finom voltam), de a jó hír az, hogy a fejlesztők gőzerővel dolgoznak a különböző hibák és teljesítményproblémák elhárításán - erről árulkodik a friss, alig 27 gigás patch is.

Az 1.7-es rajtszámot viselő frissítés több új funkciót is behoz a játékba, olyan úttörő újdonságokra kell itt gondolni, mint a főmenü Kilépés gombja vagy az a néhány új grafikus beállítási lehetőség, amely lehetővé teszi többek között, hogy kikapcsoljuk a Film Grain effektet vagy az Upscalinget. A rossz hír az, hogy utóbbival állítólag nem feltétlenül érdemes élni, miután az átállítása körülbelül 20 fps-es teljesítményromlást eredményez.

A hibajavítások teljes listájáért erre tessék.

22.
22.
dcba
#21: Akkor inkabb vegye meg ezt a szemet jatekot, ettol legfeljebb csak ideges lesz, nem hal bele. Borzalom amugy, h egy idetlen poent is, h fel tud fujni az internet nepe.
19.
19.
dcba
#18: odairtam, h " don't do drugs"...mami!!
18.
18.
Angelwing
#15: "es abbol a 2000 ft inkabb vegyel drogot" ez még viccnek is rossz volt papi.
16.
16.
amperovszki
ezt nevezem én hotfixnek
15.
15.
dcba
#14: En ingyen kaptam vkitol es meg ugy sem erte meg. Ma pl alig birtam leupdatelni a jatekot, mert egyszeruen 1 oran keresztul nem csinalt semmi. Na gondoltam akkor uninstall es leszedem a mar updatelt verziot. Ok Uninstall ugyanugy nem csinalt semmi igy restartoltam a gepet es az App-ok kozul eltunt a jatek, de a winyon fent volt es a windows nem engedte letorolni. Igy le kellett szednem ujra es kb a patch semmit nem javitott. Nincs egy high end gepem, de az egy vicc, h amig a legtobb jatek highon ultran megy stabil 60 fps-sel 1080p-ben, ez meg 720p-ben total low-on is droppol az fpsbol (azt, h mennyibol, azt nem tudom mert ugye a UWP nem enged semmilyen kulso progit hasznalni, ergo nincs fraps).

Amugy a jatek sztem egy hatalmas visszaeses technikailag ha pl az elso Max Payne-hez hasonlitjuk (15 eves jatek), a gunplay sztem egyenesen nevetseges, a fedezekrendszer a legrosszabb ami csak lehet (ha odaalsz akkor magatol odaragad), egyszal kabiban vagy es tobb lovest kibirsz mint az ellenseg (aki amugy leginkabb ugyanaz a klon katona)teljes pancelban, az eloszereplos cut scene-k meg olyan olcso tesco gazdasagos hangulatuak, h nem birtam az elsot vegig nezni, mert annyira semmilyen volt. Sztem a szineszek kb ugy jatszanak, mintha csak arra gondolnanak, h mikor mehetnek mar haza es pl az ido latas amivel latod, h ki hol van egy totalis baromsag. Attol, h vki manipulalni tudja az idot, miert lat at a falon.

Szoval ne is gondolj erre a jatekra es abbol a 2000 ft inkabb vegyel drogot(viccelek don't do drugs), mint ezt a formedvenyt.
14.
14.
Csoki80
Szutyok, mint a többi... Majd egyszer kipróbálom 2 ezer jó magyar forint pénzért annyit ér... Szerintem akkor lennének normális játékok, ha megszűnne ez a szutyok online világ, tessék teljes játékokat kiadni tesztelve!
13.
13.
amperovszki
#11: ja, jól mondod, ez a remakeje :DD
12.
12.
Gamer70
És még csodálkoznak rajta,hogy világszerte visszaesett a PC-s eladások száma!!!
11.
11.
Sid3481
27 Gb? Újra kiadták a játékot? :D
8.
8.
dcba
Ez a jatek amugy a vicc kategoria. Egy idiota linearis shootert ami kb maximum is csak a kozepes grafikai kategoriaba tartozik 980ti-nek kell hajtani, h birja a 60 fps-t. Komolyan penzbirsagot kene kiszabni az ilyen szar portokert amiket manapsag letesznek az asztalra PC gaming cimen. Jo tudom osztonzes arra, h mindenkinek 970+ kartyaja legyen, vagy ne jatszon PC-n.
7.
7.
dcba
#6: A fejem rateszem, h azert mert egybe mereszelted irni, h azt hittem.


Multkor irtak arrol, h az grammar nacik hivatalosan is a seggfej kategoriaba tartoznak. Ezt csak ugy ideirom. Gondolom mindjart en is kapok, h mi az, h nincs ekezet.
4.
4.
medson
"olyan úttörő újdonságokra kell itt gondolni, mint a főmenü Kilépés gombja" azthittem le esek a székről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...