GC 2016: Tavasszal érkezik a Get Even

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Már lassan egy éve nem hallottunk a Farm 51 közelgő shooterértől, ami nem véletlen. A fejlesztők jelentősen rágyúrtak a pszichológiai horrorelemekre, az új kedvcsinálóktól tényleg magad alá csinálsz majd.

A történet szerint főhősünk, Cole Black egy régi elmegyógyintézetben tér magához, és csak egyvalamire emlékszik: meg kell mentenie egy tizenéves lányt, akik egy bombához láncoltak. A  fejlesztők a single player és multiplayer módok összemosását ígérik, és sosem tudhatjuk majd, hogy ember vagy gép által irányított ellenfélbe botlunk.

Folyamatosan próbáljuk kitalálni, hogy mi a valóság és az igazság, miközben a múlt darabkáit is összerakjuk. Minden hatással lesz a jövőnkre.

A Get Event még 2013 decemberében jelentették be. Ez lesz a Painkiller: Hell & Damnationről és a Deadfall Adventuresről elhíresült Farm 51 új címe (nem a legjobb ajánlólevél, tudjuk), amit a Bandai Namco ad ki.

A horrorelemekkel megspékelt cím 2017 tavaszán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Képek:

3.
3.
crytek
Na most végre láthatjuk mit tud az Ethan Carterben is használt fótós grafika ha van benne akció is!! Kíváncsian várom.
2.
2.
elgeri
"a single player és multiplayer módok összemosását ígérik"

Engem ez riaszt el a legjobban. Még nem tudni ezt hogyan is gondolják, de én nem szeretem az olyan játékokat, amiket nem lehet offline játszani :(
1.
1.
Yanez
Ez a trailer felcsigázott! Végre mégegy játék, amit érdemes várni! Legalábbis a látottak alapján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...