Kiderült, hogy mikor érkezik az Aragami

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Twin Souls címmel ismertté vált Aragami megkapta a megjelenési dátumát, első körben a PlayStation 4-en és a PC-n játszók vethetik bele magukat a lopakodós játékba, melynek főszereplője egy élőhalott nindzsa.

A 8-10 óra játékot ígérő Aragami kooperatív módban is végigjátszható, főszereplője pedig különleges képességre tesz szert: irányítani tudja az árnyékokat. A fejlesztést végző Lince Works szerint a lopakodós játékok műfaja mára igencsak felhígult, legtöbbször már az sem probléma, ha az őröket riadóztatjuk egy-egy botlásunkkal. Az Aragaminál viszont más lesz a helyzet.

A feszültség fő forrását az adja majd, hogy bármikor lebukhatunk, ezért arra szeretnék ösztökélni a játékosokat, hogy tervezzék meg minden egyes lépésüket, gondolkodjanak, és persze reagáljanak a lehető leggyorsabban, ha meleggé válna a helyzet. Az Aragami kétféle játékstílusnak is kedvez, avagy törekedhetünk a csendes lopakodásra, de ha az erőszakosabb vonalat kedveljük, árnyékképességeinkkel csúnyán elbánhatunk az ellenfeleinkkel.


A játék október 4-én jelenik meg PS4-re és PC-re, hamarosan pedig Xbox One-os változat is készül belőle.

1.
1.
KeXxX
Nem olyan rossz. Néhány vélemény után meglássuk :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...