Már VR-ban is játszható a PS4-es DiRT Rally

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 20.
  • Letöltés
Link másolása
A Codemasters egy új fizetős DLC-vel PlayStation VR-támogatással is felvértezte a DiRT Rallyt. Ehhez kapcsolódik egy új kooperatív mód is, ahol a második játékos a navigátor szerepét tölti be.

Ellentétben más VR-frissítésekkel, a PS4-es DiRT Rallyban az egész játék játszható a virtuális valóságban, nem csak egyetlen mód, mint a Driveclub VR esetében. A DLC egyébként 3990 forintba fáj.

Emellett élesedett egy új kooperatív mód, melyben az egyik játékos PS VR-ral a fején versenyzik, míg a másik a navigátor szerepét tölti be, és az utasításokat a tévé képernyőjéről olvassa.

Ha PlayStation 4 Prón játszol, akkor némileg szebb látványnak örülhetsz VR-módban, mint a normál konzolon.

7.
7.
Falcon
Mindenidök legjobb rally szimulátora most még jobb lett ez volt az a játék ami miat rohantam kormányt venni ( logitech G 29+h válto) de ez már sok lenne megvenni, vr szemüveg és ps 4 pro-m sincs :( lassan fél milla kell egy teljes élményhez
5.
5.
Gykrizsi
#4: +1, ez az igazi gond. Ha ne adj Isten még érdekes is lenne, azért meg pénzt kérnek. 4K igenis sok azért, hogy igazából nem kapsz semmit, mert a tartalom változatlan. Bár én magam nem hiszek a VR-ben, sajnos ezek sem sokat erősítenek a helyzetén.
4.
4.
Grabowsky30+
Az ilyen játékokban domborít nagyot az összes VR eszköz, mintha ezekhez találták volna ki főleg! Jó nagy pofátlanság plusz lóvét kérni a VR dlc-ért! PC-n simán megy Oculus-al meg VIVE-al is, jó nincs benne a co-driver mode, de őszintén ki nem szarja le!
3.
3.
crashpipi
Nagyon gondolkodtam, hogy megveszem megjelenéskor, de attól tartok, mire lesz rá 4-5 igazán jó játék (2 év), kiadnak egy 2.0-t belőle, úgyhogy inkább várok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...