Frissítve: Mégis jön Switch-re a Diablo III?

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 6.
  • Pletyka
Link másolása
Múlt héten felbukkant egy árulkodó Twitter-bejegyzés a Blizzard hivatalos csatornáján, a rajongók nyálelválasztása pedig azonnal beindult. Habár a stúdió cáfolta a híreket, a legutóbbi fejlemények ellentmondanak ennek.

Az eredeti sztori: Napokkal ezelőtt attól volt hangos a világháló, hogy a Blizzard Twitter-bejegyzése erősen arra utal, hogy a Diablo harmadik része Nintendo Switch-re is megjelenhet. A rajongók legalábbis szerették volna ezt belelátni abba a rövid videóba, amelyben egy konnektorba dugott Diablo figurát kapcsolgatnak le-fel.

A Polygon végül megkereste a csapatot, akik elárulták, szó sincs arról, hogy új platformra költöztetnék a már hatodik éve piacon lévő harmadik Diablót. Persze nem ez az első fura húzás a Blizzardtól, amikor tavalyelőtt bejelentették a Nintendo Switch-et, a stúdió egy Hearthstone-bejegyzéssel üdvözölte a premiert. Akkor is úgy tűnt, hogy a kártyajáték költözik, de ez azóta sem történt meg.

Update! Közben az Eurogamer arról számolt be, hogy saját forrásuk megerősítette, a Blizzard már javában dolgozik a Nintendo Switch-re szánt változaton. A magazin forrása azonban egyelőre nem tudta megmondani, hogy az alapjáték mellett annak kiegészítői, a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer is részese lesz-e a csomagnak. A bejelentésre állítólag hónapokkal később került volna sor, így az Eurogamer szerint a projektet közelről ismerők is meglepődtek a múltkori Twitter-bejegyzésen.

3.
3.
zozo76hun
az azert nagyon kemeny hogy jon ra egy ennyire "friss" game... :)
1.
1.
overdosed90
Lehet akkor a 4. rész készül switchre :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...