Május végén jön a Far Cry 3: Classic Edition

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 28.
  • Megjelenés
Link másolása
A februári bejelentéskor mindössze annyit tudtunk, hogy nyáron csaphatunk le a Far Cry 3 új kiadására, a Ubisoft most viszont napra pontos dátumot erősített meg. A Far Cry 5 szezonbérletesei egy hónapos előnyben lesznek.

A jelenlegi konzolgeneráció tulajdonosai hamarosan lecsaphatnak a Far Cry 3: Classic Edtionre, amit még februárban jelentett be a Ubisoft. Itt megjegyeznénk, hogy az Xbox One visszafelé-kompatibilitásának hála tavaly március óta a Microsoft masináján amúgy is játszható az eredeti változat.

A grafika szemlátomást nem sokat változott - már ha a nem számítjuk a nagyobb felbontást -, de arra van esély, hogy sokkal simább framerate-nek örülhetünk, mint az előző generációs masinákon.

Ha eddig kimaradt a Rook Island-i kaland, de megvetted a Far Cry 5 szezonbérletét, vagy a Gold Editiont, akkor már május 29-én letöltheted a Far Cry 3: Classic Editiont PS4-re vagy Xbox One-ra. Mindenki más június 26-án vásárolhatja meg digitális vagy dobozos formában.

3.
3.
mjsilvester
"grafika szemlátomást nem sokat változott"
Megint jo kis pénz nekik a semmiért "" nekem megvan a 360-as ha egy brutál grafikát dobnának össze még meg is érné de igy....
2.
2.
RangerFox
#1: Tippre 30, nagyon max 40 dolcsi.
1.
1.
Kisjack241
Tudja valaki mennyibe fog kerülni? Mert nagyom várom, de teljes áron már egyszer megvettem, mégegyszer nem fogom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...