Hivatalos: John Cena lesz Duke Nukem

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Az év elején röppent fel a pletyka, miszerint John Cena lesz a főszereplője a Paramount és a Michael Bay-féle Platinum Dune közreműködésével készülő Duke Nukem-filmnek. Ma befutott a hivatalos megerősítés is.

Az év elején még csak pletyka volt, mostanra viszont hivatalosan is megerősítette a Paramount, hogy a készülő Duke Nukem-film főhőse a népszerű John Cena lesz. Mindezt a még sehogy sem álló mozi producere, Andrew Form jelentette be a CinemaBlendnek adott interjúban, ahol azt is elárulta, hogy még nagyon a tervezési fázisban tart a projekt. Hozzátette, bár még forgatókönyvük sincs, a Deadpool sikere lebeg a szemük előtt, így annak mintájára igyekeznek nem kilúgozni a karakter sajátosságait.

Cena egyébként egy ideje már tudatosan igyekszik Hollywoodban is építeni magát, így nem a Duke Nukem lesz az első mozija. Korábban olyan filmekben láthattuk, mint a Trainwreck, a Megjött apuci! és annak folytatása. Májusban a Szűzőrséggel tér majd vissza a vászonra, az év végén pedig a Transformers-mellékágban, a Bumblebee-ben tűnik majd fel.

9.
9.
hadzsime
#8: Én sem értem mit keresnek ott azok a pálmafák.
8.
8.
ollie92
Nemtudom mi lett Shiftyvel, beszúr egy sima üres képet Duke Nukem mellé. Vajon mit szeretett volna mutatni ?
7.
7.
Formula1fanatic
#4: Mármint, hogy teljesen igazad van.
6.
6.
Formula1fanatic
5.
5.
Formula1fanatic
#2: Akkor elmagyarázom :) Ha az extra profit a cél a készítőktől, mert úgy gondolják, hogy ezzel az "ötlettel" sokakat motiválhatnak a mozikban való megnézésre, az nem fog bejönni. Egyrészt azok akik soha nem játszottak vele fogalmuk nincs, hogy a főszereplő egy játék figura és ettől más mint a többi sablonos tucat akció film(persze mi tudjuk, hogy ez valójában ugyanaz a sz@r), így nem feltétlen mennek el rá többen, másrészt a modern részek cseppet sem emelkednek ki a mezőnyből, hogy ez sok mai játékost motiváljon a megnézésére. Az én korosztályom akik anno a 3D-vel játszottak, pedig már nem kíváncsiak rá, mert ez a karakter csak pár évig volt "menő". Szóval én a készítőket nem értem, hogy mit akarnak ezzel.
4.
4.
Thor Vath
A kilencvenes években a Duke Nukem hangulát az adta, hogy a főszereplő egy irdatlan szivart szájában pörgető, baromi trágár, bunkó alfahím volt (ma ezt úgy mondanánk: szexista), amin tizenévesen állati jókat lehetett röhögni. Ezt 2018-ban, ebben a sterilizált, oxigénsátras, nikotinmentes, jajnehogymegsértsünkvalakit limonádétársadalomban már nem lehet előadni. Nem is kellene erőltetni: főzni fognak egy koleszterinszegény vegán biopörköltet szójából, zabból, kölesből, hús, zsír és paprika nélkül. Szerintem együnk mást.
2.
2.
crytek
#1: Nem értelek?

Miért a többi film bármelyik ki a szarnak készül? Nos pont azoknak akik elmennek és megnézik.
1.
1.
Formula1fanatic
Kiknek készül ez a film? Anno játszottam a játékkal a 90-es években akkor tényleg nagy szám volt, ez a film akkor még poén is lett volna, de most ennek így nem sok értelmét látom már. Minden sz@rból filmet csinálnak manapság :D Ezt 20 éve kellett volna meglépni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...