Több mint húsz percen át mozog a Below

  • Írta: szlav
  • 2018. április 10.
  • Videó
Link másolása
Régóta várjuk már a Capybara Games felülnézetes roguelike játékát. Szerencsére úgy néz ki, hogy nemcsak malmozással töltik az idejüket a fejlesztők, ugyanis most közzétettek egy elég hosszú gameplay videót.

A Capybara Games olyan játékokért felelős, mint a Might & Magic: Clash of Heroes, vagy a Super Time Force, így első ránézésre biztosan nem találná ki senki, hogy a sötét tónusú Below is az ő kezeik közül várható. Eredetileg a 2013-as E3-on láthattuk mozogni a projektet, és úgy tűnik, hogy azóta még inkább felszínre tört a feketeség. Kaptunk egy 24 perces gameplay videót, ami ad egy kis ízelítőt arról, hogy milyen lesz a túlélés a sziget mélyén, a rideg cseppkövek közt.

Pontos dátumot sajnos még mindig nem kaptunk. Egyelőre csak azt lehet tudni, hogy a Below először Xbox One-ra és PC-re fog megjelenni, de nincs kizárva, hogy a későbbiekben más platformokon is tiszteletét tegye.

1.
1.
silkgoat
Nekem momentan 5 perc utan kiesett a szemem, es kb. ket centire huzodtam a monutirtol, hogy lassak valamit. Pedig 100% a vizusom.
Asszem ez nem az en jatekom. Sajnos. Mert amugy tetszik...mar amennyit latok belole :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...