„Valószínű” a Crusader Kings-széria folytatása

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 29.
  • Teaser
Link másolása
Ismét feleséget keres a pápa! A Paradox Interactive leköszönő vezérigazgatója, Fred Wester nyilatkozatában „valószínűnek” tartja a Crusader Kings-franchise folytatását.

Fred Wester, a Paradox Interactive CEO-ja szerint a Crusader Kings 2 ugyan hatalmas sikereket produkált, ám a kiegészítőket tekintve enyhén szólva túlzsúfolt lett a játék, így újabb tartalmi frissítés helyett egy teljesen új rész érkezését tartja inkább valószínűnek.

A GamesIndustry.biznek adott interjújában elmondta, hogy „lesz egy pont, amikor biztos meg fogjuk csinálni [a 3. részt]. Ennek okát a Crusader Kings 2 technológiai mélységében kell keresni. A játék jelenlegi formájához már nem adhatunk túl sokat hozzá. A pálya már most is eléggé nagy, tele rengeteg tartalommal. Nem igazán terveztünk hozzá a kezdetekben ilyen sok kiegészítőt. Kezd az egész egyre nehezebb lenni. Meg kell ráznunk magunkat, kinyújtózkodni, és az egészet az elejétől újra kezdeni.”

Az is kiderült, hogy a Paradox erősebben próbál majd meg nyitni az RPG-k felé, mivel lassan beérni látszik a White Wolf, a World of Darkness, és a Vampire: The Masquerade licencek 2015-ös megvétele, olyannyira, hogy utóbbiból a napokban már egy vadonatúj társasjáték is érkezik. Ami pedig a PC-s tábort illeti: az újonnan érkező Imperator: Rome az eddigiek alapján igazán monumentálisnak ígérkezik, bővebb infót az alábbi cikkünkben találhattok róla.

2.
2.
mestermagyar
Ez az egyetlen paradox cím ahol a játék végére sem mindenképp lesznek nagy legyőzhetetlen blobok. Ez áll legközelebb ahhoz hogy valós személyekkel szimulálja le azt a powerplayt, amit más játékokban 2-3 változóval oldanak meg.

a Victoria 2 mellett a legjobb Grand Strategy ami létezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...