Bezárja kapuit a Total War: Arena

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 23.
  • Gyászhír
Link másolása
Már soha nem lép ki a bétafázisból a Total War: Arena, hiszen a fejlesztők bejelentették, hogy az elkaszálják a free-to-play stratégiát. A szerverek február 22-én végleg leállnak, és már a mikrotranzakciók sem élnek.

A Creative Assembly egy sajnálkozó fórumbejegyzésben erősítette meg, hogy a Total War: Arena szerverei 2019. február 22-én végleg leállnak. Azaz hiába várunk a free-to-play RTS végleges verziójára.

A fejlesztők szerint a nyílt bétateszt eredménye nem felelt meg az elvárásaiknak, és egyúttal megköszönték az Total War: Arena-csapatnak, hogy szívüket-lelküket beleadták a projektbe. "Ők is legalább olyan csalódottak, mint te."

A Total War-frencsájz azonban továbbra is él és virul, a minap egy sor definitív kiadást jelentettek be a korábbi sikercímeikhez, és ugye jövő márciusban érkezik az ősi Kínában játszódó Total War: Three Kingdoms. Az Arenához lefektetett technikai fejlesztések jót tesznek majd a sorozatnak.

Ha az érintett játékot a Wargaming-féle Game Centeren keresztül játszottad, ingyenes extrákkal kárpótolnak. Az alábbi listából választhatsz:

  • Total War: Medieval II - Definitive Edition
  • Hannibal at the Gates (Total War: Rome II DLC)
  • Age of Charlemagne (Total War: Atilla DLC)
  • Grim and the Grave (Total War: Warhammer DLC)


A mikrotranzakciókat és az új felhasználó létrehozásának lehetőségét már most kivették az Arenából. Ha még a zárt béta előtt pénzt költöttél a játékra, a fennmaradt kreditedet átviheted a World of Tanksbe, a World of Warplanesbe vagy a World of Warshipsbe.

Ha száznál több meccset játszottál a Total War: Arenával, akkor 30 napos prémiumhozzáférést kapsz a fent említett Wargaming-játékokhoz.

1.
1.
Ooorky
"Ha még a zárt béta előtt pénzt költöttél a játékra, a fennmaradt kreditedet átviheted a World of Tanksbe, a World of Warplanesbe vagy a World of Warshipsbe."

Az össze vásárolt kredit-et átviszi függetlenül attól, hogy elköltötte vagy sem (nálam is átment mind az 5500 pedig 5000-et elköltöttem prémium account-ra), + akkor is átmegy ha nem választ semmit, de akkor fixen WoT-ba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...