Ingyenes a LEGO: The Hobbit és a Full Throttle

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 14.
  • Akció
Link másolása
A karácsony közeledtével minden az ajándékokról szól. A Humble Store és a GOG is ingyenes játékot kínál PC-re, ráadásul nem túl régi címekről van szó. Előbbi a LEGO: The Hobbitot, utóbbi a Full Throttle Remasteredet vágja hozzánk.

A LEGO: The Hobbit 2014-ben jelent meg, néhány hónappal azelőtt, hogy Peter Jackson trilógiájának befejező része a mozikban landolt volna. Igen, a TT Games ezúttal Zsákos Bilbó kalandjait legósította a megszokott játékmenet és humor mellett.

Egészen korrekt platformerrel gazdagodsz a Humble Store-ban, s ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy feliratkozol a bolt hírlevelére ezen a linken, és máris tiéd a PC-s verzió. Az ajánlat csak a készlet erejéig, illetve december 15-ig érvényes. A steames kulcsot e-mailben kapod meg, amit legkésőbb december 20-ig aktiválnod kell.

A másik grátisz játék a Full Throttle Remastered, amely 2017-ben landol a boltokban. Az 1995-ös LucasArts-kalandjáték felújított verziójáról van szó, ám Tim Schafer humora mit sem változott az elmúlt évtizedek során. Az anyag grafikáját teljesen átdolgozták, 4K-támogatással, újrakevert hangzással és zenékkel öntötték nyakon. Főhősünk egy motoros banda vezetője, Ben Throttle, aki különféle rejtélyes eseményekbe csöppen - lesz itt gyilkosság és poénáradat is.

A játékért fáradj el a GOG-ra (ahol most egyébként Winter Sale van), és rakd a könyvtáradba, így örökre a tiéd marad. Azért ne halogasd a dolgot!

6.
6.
markoci555
reggel aktiváltam magamnak, mondom öcsémnek is beadom ha hazaértem... hát már nem ingyenes
5.
5.
crytek
#4: Én nem. Ezért írtam éreztem... és hány esetbe van ilyen. Ott figyel 50 euro kártyapénzem de azt is megfontoltan költöm sem
4.
4.
#2: En is megvettem annyiert... :-(
3.
3.
kastorhun
A Lego Hobbit nem lett rossz, csak sajnos nem várták meg a 3. filmet. Pedig akár vissza hozhatták volna a meglepően szórakoztató stratégiai részt a Lego SW 3-ból.
2.
2.
crytek
Éreztem hogy az 5 euros steam ár még kártypénzből is sok rá.. Kisz Hobbitkák
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...