Steam Chat - új mobilappal jelentkezik a Valve

  • Írta: szlav
  • 2019. május 23.
  • Hír
Link másolása
Az eredeti Steam-applikációban is felvehettük a kapcsolatot a barátainkkal, de ha valóban gyakran használjuk itt a chatet, akkor a Valve legújabb mobilos alkalmazása nagyban leegyszerűsítheti a dolgunkat.

Ha kizárólag a chatfunkciók miatt tartjátok a mobilotokon a Steam-appot, akkor mutatunk egy jobb alternatívát. A Valve iOS-es és androidos készülékekre is kidobta a Steam Chat nevezetű alkalmazást, amely pontosan azt tudja, amire gondolnátok: a Steam asztali csevegőfelületét ülteti át a zsebünkben lapuló készülékekre.

 "De ezt már az előző alkalmazás is tudta!" - mondhatná bárki teljesen jogosan. Igen ám, de aki ténylegesen használta a Steam alkalmazást, az aláírhatja: az ottani chat mérföldekkel lemaradt az asztali gépünkön megszokottaktól. A Steam Chat egy jóval átláthatóbb kezelőfelületet kínál, ahol végre indíthatunk csoportos beszélgetéseket, személyre szabhatjuk az értesítéseket, valamint küldözgethetünk egymásnak gifeket is. A csomagból már csak a voice-chat funkciói hiányoznak, ezt azonban a Valve a közeljövőben pótolja majd.

A Valve egyébként nagyon belehúzott az utóbbi időben a mobilappok terén, hiszen nemrégiben (némi késéssel ugyan) iOS-re is elhozták a Steam Linket, amellyel bármelyik Apple-készülékre streamelve játszhatjuk a kedvenc játékainkat.

2.
2.
logic5
Egyébként (nekem is telepítve van) mire is jó ez? Mármint úgy odavannak a mobilos sztím app-ért. Mi az, ami egy játék kliensben annyira fontos, hogy nem ér rá, amíg hazaérsz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...