3D-s játékot készít a Shovel Knight csapata

  • Írta: szlav
  • 2020. július 7.
  • Hír
Link másolása
A Shovel Knightot és a Cyber Shadow-t jegyző Yacht Club Games elsősorban a trükkös kétdimenziós platformereiről híres, de úgy tűnik, hogy a csapat belevág valami újdonságba a következő játékával.

Toborzásba kezdett a Yacht Club Games, de úgy tűnik, hogy a csapat számára nem hétköznapi projekthez keresnek új embereket. A független stúdió elsősorban egy tapasztalt játékprogramozót keres, az érdekesség azonban az, hogy a hirdetésben leírtak szerint az illető egy új, 3D-s projekten dolgozhat, amelyhez a vezetőség egy teljesen új, 3D-re fókuszált teamet verbuvál össze, és egy kifejezetten erre a célra szabott engine-t készít.

Ennyit tudunk tehát egyelőre, nem lehetünk benne biztosak, hogy a stúdió egy vadiúj IP-vel vagy egy már meglévő sorozat folytatásával készül-e. Habár az szóban forgó projekthez valószínűleg ennek nem sok köze van, érdekesség gyanánt érdemes megemlíteni, hogy a csapat óriási népszerűségnek örvendő retroplatformere, a Shovel Knight is valójában egy 3D-s környezetben játszódik - nézzetek csak bele az alábbi videóba:

Ami pedig a Yacht Club Games csapatának meglévő tagjait illeti, nos, ők maradtak a kaptafánál. Jelenleg az ásóval hadakozó lovag következő kalandját, a Shovel Knight: Dig című hagyományos, kétdimenziós platformerjátékot fejlesztik a Nitrome-mal kollaborálva.

2.
2.
DragonBleacPiece
a videótól olyan érzésem lett, mintha a szemgolyóm befordult volna az agyamig
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...