Poszterrel jelentkezett az új Mass Effect-játék

  • Írta: szlav
  • 2021. november 8.
  • Képek
Link másolása
Viszonylag eseménytelenül zárult az N7 Day, de teljesen azért nem maradtak üres kézzel a Mass Effect rajongói. Hogy ne felejtsük el a széria érkező folytatását, a BioWare meglepett minket egy vadiúj poszterrel.

Csendes volt az idei N7 Day, a rajongók kénytelenek voltak beérni néhány új steames matricával és a Citadel megvásárolható replikájával. Oké, kicsit talán túlzunk, az említettek mellett ugyanis ismét életjelet adott magáról az az új Mass Effect-játék, melynek első előzetesét a tavalyi The Game Awards során láthattuk. Nyilvánvaló, hogy a várva-várt folytatás (vagy előzménysztori?) megjelenése még jócskán odébb van, de az új poszter biztosít minket arról, hogy a BioWare gőzerővel dolgozik a játékon.

Ha pedig meg jött a kedvetek az eredeti trilógia újrázásához, akkor nézzetek körbe a digitális üzletekben, az N7 Day alkalmából ugyanis most olcsóbban juthattok hozzá a Mass Effect: Legendary Editionhöz.

1.
1.
Shao Kahn
Én egyvalamit nem értek. Azt hogy az új játékban mégis ki vagy mi lehetne az ellenség? A trilógiában és az andromédában már ott volt és ki lett élvezve minden elképzelhető ellenség. Más szóval mi újat tudna mutatni a mass effect 5? Nem értem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...