Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

  • Írta: szlav
  • 2022. április 7.
  • Akció
Link másolása
A csütörtök délután egyet jelent az Epic Games Store ingyenes játékaival, Tim Sweeney bandája pedig ezúttal sem hagyott cserben bennünket. Most is és a jövő héten is két-két remek játékot tehetünk zsebre.

Ezen a héten egy pár nagyszerű indie játékkal várja az érdeklődőket az Epic Games Store, a zsánerüket tekintve azonban a két cím nem is lehetne ennél eltérőbb. A Rogue Legacy a nagy indie-reneszánsz és a roguelike-játékok egyik legfontosabb úttörőjeként robbant be a köztudatba, a The Vanishing of Ethan Carter pedig az elragadó történettel rendelkező sétaszimulátorok közt aratott sikereket. Ha eddig kimaradtak volna, most mindkét címet behúzhatjátok az Epic weboldalán vagy az asztali kliensen.

A jövő hét is hasonlóan izgalmasnak ígérkezik, legközelebb ugyanis az Insurmountable és az XCOM 2 kerül díjmentesen a terítékre. Az előbbi egy igazi hiánypótló cím, hiszen nem sok játékban alakíthatunk egy bátor hegymászót, a Firaxis fantasztikus taktikai játékát pedig valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk.

2.
2.
honest guy
Az Insurmountable-ról még csak nem is hallottam. Kiváncsian várom!
1.
1.
Kamukaze
Már megint a Vanishing. Szerintem az Epic, lyuktömítésre használja ezt a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...