Ezeket a címeket láthattuk a 505 Games bemutatóján

  • Írta: szlav
  • 2022. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén először önálló műsort tartott a 505 Games is. A kiadóval dolgozó fejlesztőcsapatok három játékba engedtek mélyebb betekintést, de műsor végén megleptek minket egy váratlan új bejelentéssel is.

A 505 Games már több mint tizenöt éve támogatja a kisebb-nagyobb fejlesztőbrigádokat, idén pedig a kiadó fejesei úgy döntöttek, hogy egy önálló előadással mutatják be a szárnyaik alatt készülő legérdekesebb projekteket. A műsor javát három merőben eltérő játék bemutatója tette ki, de lezárásnak egy eddig sosem látott, izgalmas új címmel is megismerkedhettünk.

Among the Trolls (PC)

A Finnországból beköszönő Forbidden csapata a saját hazájuk végtelen erdőit keltik életre a Unity motorján. Az Among the Trolls egy belsőnézetes, akár többedmagunkkal is játszható túlélőkaland lesz, amelyben az építkezés és a felfedezés mellett jelentős hangsúlyt kapnak a finn mondavilág elemei is. A játék még idén elstartol a Steam Early Access programjában.

 

Stray Blade (PC, Xbox Series X/S, PlayStation 5)

Már korábban is láthattuk a Point Blank Games akció-szerepjátékát (legutóbb a fegyverekről volt szó), most azonban közelebbről is megismerhettük Acrea titokzatos világát. Farren és társa, Boji egy folyamatosan változó világban szállnak szembe az elfeledett birodalom lakóival, a pörgős harcrendszernek és a különféle fegyvertípusokra egyszerre támaszkodó fejlődési rendszernek köszönhetően pedig biztos, hogy nem fogunk unatkozni.

 

Eiyuden Chronicle: Rising (PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch)

Ugyan már egy hete megjelent, mégis saját spotot kapott az Eiyuden Chronicle: Rising. Az oldalnézetes akció-szerepjáték valójában a 2023-ban érkező Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes önálló előzményjátéka, amely a nagyszabású JRPG megjelenése előtt ismerteti meg velünk Allraan varázslatos világát. A Rising története egyetlen falu, New Neveah környékén játszódik. Az apró közösséget egy borzalmas földrengés döntötte romba, így a mi feladatunk lesz, hogy a lakókat megsegítve ismét felvirágoztassuk.

 

Miasma Chronicles (PC, Xbox Series X/S, PlayStation 5)

A műsor utolsó dobása a Miasma Chronicles váratlan bejelentése volt. A Mutant Year Zero: Road to Eden fejlesztőcsapatának legújabb játékáról egyelőre nem sokat tudtunk meg, de valószínű, hogy a mágiával, különös technológiával és földöntúli erőkkel dicsekvő előzetes nem csak a mi érdeklődésünket keltette fel. A játék 2023-ban érkezik PC-re és az újgenerációs konzolokra.

 

Ezt tartogatta tehát a 505 Games műsora. Ha nem szeretnétek lemaradni semmi részletről, itt visszanézhetitek a teljes, vágatlan adást is:

1.
1.
Shao Kahn
Kiváncsi lennék a Miasma Chronicles kategóriájára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...