Mobilra is begördül a Wreckfest

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Az elmúlt évek legütősebb roncsderbijátéka már gyakorlatilag minden nagyobb platformot meghódított, de hamarosan mobilon is bezúzhatjuk majd a riválisainkat.

Ha kedvelitek az autós versenyjátékokat, akkor valószínű, hogy a Wreckfestet nem kell bemutatnunk nektek. A remek fizikájáról, részletes törésmodelljeiről és remek irányításáról ismert zúzda már szinte minden platformon elérhető (nemrég futott be a Switch-port is!), de a Bugbear Entertainment és a Handy Games egyetlen morzsát sem szeretett volna az asztalon hagyni.

Az iOS-es és androidos készülékeken is megjelenő Wreckfest Mobile egyelőre nem kapott pontos premierdátumot, azt viszont már most leszögezhetjük a látottak alapján, hogy a játék alappillérei ebben a verzióban is a helyükön lesznek. Igen, a framerate és a felbontás érthető módon alacsonyabbnak tűnik, de nincs miért aggódnunk, hiszen a fotelversenyekről itt sem kell lemondanunk.

2.
2.
winhate
Kizárt dolognak tartom hogy mobilon ugyanugy fusson.
Ha ez megtörténik akkor mindenki kidobhatja a 6-8 magos prociját és a több százezer forintos gpu ját a kukába.
1.
1.
joeperry
Hát ha ez így elfut majd a mobilomon, áldásom rá, de kétségeim azért vannak, lévén anno a PC verzió is képes volt szarrá lassulni, mikor összejött egy nagyobb baleset. A Johnny Cash dalért viszont tíz pont!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...