Londonba tart a Red Bull Solo Q címvédő magyar bajnoka

  • Írta: szlav
  • 2023. április 29.
  • Rendezvény
Link másolása
Hatalmas párharccal zárult a Red Bull Solo Q magyarországi döntője. A League of Legends 1v1-es formátmának hazai bajnoka, Sora megvédte a címét, így májusban minket képviselhet a londoni végső megmérettetésen.

Korábban mi is beszámoltunk az idei egyik legizgalmasabb League of Legends bajnokság, a Red Bull Solo Q visszatéréséről. Azóta lefutottak a selejtezők és sor került a döntőre is, így kiderült, hogy ki képviselheti Magyarországot május 19-én Londonban, a világdöntőn.

A hazai bajnok a tavalyi torna visszatérő győztese, Sora lett, aki jóbarátjával, Kokóval küzdhetett meg az arénában. A remek hangulatú rendezvény összefoglalóvideóját a Red Bull Hungary Instagramján nézhetitek meg.

„Örültem, hogy nem egy idegen, hanem egy barátom ellen döntőzhettem. Nagyszerű rendezvény volt, amin sikerült jól játszanom. Bízom benne, hogy a világdöntőn ezúttal túlszárnyalom a tavalyi nyolcaddöntős eredményemet. Kokóval egy meccset gyakoroltunk együtt, azon kikaptam, úgyhogy nagyon magabiztosan jött. De azért az offline verseny más." - nyilatkozta Sora, a bajnokság győztese.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...