Most öt barátodat is meghívhatod a PC Game Passbe

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 3.
  • Hír
Link másolása
Vadonatúj akciót indít a Microsoft, ha éppen rendelkezel egy Game Pass Ultimate előfizetéssel, akkor öt barátodat is meghívhatod a szolgáltatásba két hét erejéig teljesen ingyen.

Elstartolt az Xbox Game Pass Friend Referral program, mely lehetővé teszi, hogy egy aktív Ultimate Game Pass birtokában öt barátunknak kéthetes PC Game Pass próbalehetőséget ajándékozzunk teljesen ingyen.

A folyamat nagyon egyszerű: be kell jelentkeznünk a fiókunkba, ott rákattintani a Give PC Game Pass gombra, majd kimásolni a kapott kódot, amit elküldhetünk a barátinknak e-mailben vagy szöveges üzenetben. 30 nap áll rendelkezésükre ahhoz, hogy kódot ők beváltsák, ha ezt nem teszik meg a kulcs 30 nap elteltével újra megoszthatóvá válik. Érdemes azonban megjegyezni, hogy csak olyan fiókra küldhetünk meghívást, amely korábban nem rendelkezett PC Game Pass előfizetéssel.

Ahogy az olvasható, mindez csupán a PC Game Passre vonatkozik, az xboxosra nem. Noha a Phil Spencer nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a cég "hihetetlen növekedést tapasztal" PC-n is, van még hova fejlődni ezen a platformon, ha már konzolon tetőzni látszik a bázis.

4.
4.
Sophisticated Karen
#2: szerintem egy honap mulva atter majd free2play modelre es kb egy ev mulva bezarjak a szervereket. Lattam mar ennel jobb multiplayer jatekot meghalni.
2.
2.
norbi27
#1: A katasztrófa-turizmus sem olcsó, így két hétig ingyenes. Ajándék vámpírnak ne nézd a fogát :).
1.
1.
Őrnagy
Ez a Redfall "sikerének" a következménye?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...