Adam Jensen ikonikus szinkronhangja nélkül készülhet az új Deus Ex

  • Írta: szlav
  • 2023. július 10.
  • Pletyka
Link másolása
Egy ideje már rebesgetik, hogy készülőben van az Eidos Montréal berkeiben az új Deus Ex-játék, úgy néz ki azonban, hogy Adam Jensen hangja, Elias Toufexis nem vesz részt a munkálatokban.

Ha a Deus Ex: Human Revolution és Mankind Divided után bármelyik filmben, sorozatban vagy videojátékban hallottátok Elias Toufexis jellegzetes, reszelő hangját, akkor egész biztos, hogy egyből eszetekbe jutott a fekete-arany disztópia elszánt nyomozója, Adam Jensen. Toufexis hangja annyira összenőtt a szereppel, hogy nélküle el sem tudnánk képzelni a karaktert - éppen ezért olyan kellemetlen a hír, hogy a színész nyíltan és világosan bevallhatta: nem dolgozik új Deus Ex-játékon.

A játék érkezése azonban már nem egészen titok, a Bloomberg mindig jól értesült újságírója, Jason Schreier ugyanis már tavaly novemberben elhintette, hogy az Eidos Montréal korai fázisban ugyan, de már dolgozik az újabb felvonáson. Egyelőre nem tudjuk, hogy folytatás, előzménysztori, remake, reboot, vagy ezek bármiféle egyvelege lehet-e a készülő projekt, az azonban biztos, hogy Elias Toufexisnek senki nem szólt a játék érkezéséről.

"Habár örülök, hogy mindig akad elég tennivalóm, azt eléggé sajnálom, hogy nem lehetek ennél is elfoglaltabb, mondjuk egy új Deus Ex miatt. Nem köt semmiféle titoktartási szerződés a Deus Exszel kapcsolatban, mivel senki nem keresett meg ebben a témában. Ez az igazság." - vallotta be Twitteren a színész.

Nyilván szomorú hír ez a rajongók számára, azt azonban érdemes szem előtt tartanunk, hogy abszolút elképzelhető, hogy az új Deus Ex valóban olyannyira korai fázisban van, hogy még csak a történet körvonalazásánál tart a montréali csapat. Természetesen a videojátékok főszereplőit alakító színészek sok esetben már a projektek kezdetekor a fedélzeten vannak, ha egy olyan visszatérő szerepről van szó, mint amilyen Adam Jensen lenne, igazán nagy következtetéseket azonban még szörnyen korai lenne levonni.

2.
2.
hedzsooo
Lehet h pl. reboot lesz, akkor siman lehet uj foszereplo, mas szinesz hangjaval. Most oszinten, ez is olyan franchise, hogy a kezdete ota mar felnott 1 uj generacio is boven. Pl.Pistiket, aki teszem azt ilyen kat. jatekokat jatszik csak a 2016-tol, az nem hinnem hogy nem fogja tudni elvezni 1 vadiuj, minosegi Deus Ex cimet, csak azert mert mas a foszereplo, + a szinesz aki a hangjat adja...

En sem banom, ha olykor verfrissitest kap 1 franchise, ha jo otletekkel rukkolnak elo a keszitok, + pofas megvalositassal hozza.

De az is lehet, h a jatek meg tulzottan korai fazisban van, meg talan a tortenete sincsen megirva rendesen/teljes egeszeben.
1.
1.
Doomsayer
Na ja, kár lenne előre megmondani, hogy mi lesz, amíg semmit nem tudunk. Minden esetre a Mankind Divided annak a sztorinak a közepén ért véget, így fura lenne egy új rész Jensen nélkül. Bár azt sem mondom, hogy nem megoldható, csak "nem lenne értelme megoldani". Másrészt meg amennyit szív a Square azt sem szeretném, ha úgymond rájönnének, hogy az új Deus Ex az lesz a legjobb, ha valahol a Doom Eternal és a Trepang 2 között kellene, hogy elhelyezkedjen játékmenetben és még így is kártyás, live service, roguelike kéne, hogy legyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...