Ingyenesen elérhető a Betrayer

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A volt Monolith fejlesztőkből összeállt Blackpowder Games 2014-es játéka két éve eltűnt a Steamről, most azonban a GOG visszahozta azt a feledésből, és nemcsak DRM-mentes, de teljesen ingyenes is.

A Monolith csapatának olyan játékokat köszönhetünk, mint a No-one Lives Forever-sorozat, vagy a mai napig kultstátusznak örvendő F.E.A.R első része. A veterán fejlesztők kiválását és saját fejlesztő stúdiójuk megalapítását követően 2014-ben le is tettek az asztal egy játékot, a Betrayert, ami egy olyan stíluskavalkád lett, hogy a különböző hatások és források felsorolása is komoly feladat.

Az alapvetően "középkori F.E.A.R. a Sin City látványvilágával egy marék immerzív sim beütéssel" leírás talán a legpontosabb, persze, ebben van egy adag szubjektív meglátás is. A stúdió nem sokkal a játék megjelenése után megszűnt, a Betrayer pedig 2021-ben eltűnt a Steam kínálatából. Most viszont a GOG előásta a játékot, és nemcsak elérhetővé tette a saját DRM-mentes rendszerében, de a legjobb még csak most jön: a játék teljesen ingyenes. A Betrayer erről a linkről tölthető le, javasoljuk, hogy akinek kimaradt, vagy aki nosztalgiázna egyet, az töltse le bátran!

2.
2.
Heldengeist
#1: Megnéztem a trailert, és nagyon úgy látszott, semmi mása nincs, csak hangulata. Sima semmiről se szóló túlélő szimnek tűnt, csak itt épp középkori köntösben.
1.
1.
Extol
Aah, a Betrayer, végigjátszottam, volt hangulata, de egyáltalán nem volt nagy dobás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...