Nintendo Switchre és PlayStation 4-re tart a Red Dead Redemption

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Egyelőre nincs remaster-verzió a Rockstar Games westernjátékából, van helyette viszont Nintendo Switch és PlayStation 4-változat, amelyekről ma délután hivatalosan is lehullt a lepel. Játszható lesz PS5-ön is!

A Rockstar Games hivatalosan is bejelentette, hogy a 2010-es western-akciójátékuk, és annak Undead Nightmare névre keresztelt kiegészítője további platformokon is napvilágot lát. A Red Dead Redemption 2023. augusztus 17-én fut be digitális formában Nintendo Switchre és PlayStation 4-re, ára 50 dollár lesz. Ha a dobozos változatokra fáj a fogad, akkor egészen október 13-ig kell várni rá.

A port számos javítással együtt érkezik, de olyan sokkal nem, hogy remasterről beszéljünk, így a korábbi szóbeszédek nem voltak igazak teljesen. Ami az újdonságokat illeti, ez a port a visszafelé kompatibilitás révén játszható lesz lesz PlayStation 5-ön, illetve további nyelveket és trófeatámogatást ígérnek, viszont az online támogatásról mindkét új platformon lemondhatunk.

Az új verziókat a Double Eleven Studios készíti, akik korábban a Fallout 76, a Minecraft Dungeons, a Crackdown 3 és a Limbo munkálataiba segítettek be.

6.
6.
sumblinker
3: jó ötlet, de én már PS3-on végignyomtam. (Az emulátorokkal annyi a bajom, hogy az irányításnál az eredeti konzol gombkiosztását írja ki.)
5.
5.
Hoki György
Xeniával próbáltam ki én is, tűrhetően fut gyengébb vason is, szóval valós opció. Ennek ellenére szánalmas, hogy nem bírják minden új konzolra és pcre is kiadni, főleg hogy semmit nem változtattak rajta.
4.
4.
negyven2
#3: Xenia-val akár a 4k/60 (1080p/120) is meglehet!

https://www.youtube.com/watch?v=tXMaJHGnGDU

Igaz ehhez kell még egy RTX 4090-as konfiguráció is!
3.
3.
crytek
#2: Most dobták. Switches emuval kb remastereddé teheted majd pcn a kinézetét..Zeldával is mit műveltek
2.
2.
sumblinker
Legalább a PC-seknek is dobnák oda a csontot.
1.
1.
Feri899
50 dollár egy 13 éves játékért, amit kiadnak egy 10 éves konzolra. A GTA trilógia után ezt így meglépni....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...