Csúszik a Lollipop Chainsaw-remake

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 11.
  • Csúszás
Link másolása
Leghamarabb jövőre játszhatunk majd az elborult kult klasszikus játék részben felújított, részben átdolgozott verziójával, ami új címet is kapott a fejlesztőktől.

A PlayStation 3 és az Xbox 360 életének vége felé jelent meg Suda51 és stúdiójának, a Grasshopper Gamesnek az igen csak elborult és megosztó alkotása, a Lollipop Chainsaw, amiben egy középiskolás lányt irányíthattunk, aki a barátja levágott fejével az oldalán harcol zombik hordáival a mágikus láncfűrésze segítségével, természetesen miniszoknyában.

Tavaly röppent fel először a hír, hogy jön a remake, és bár konkrétumok nem hangzottak el, az idei megjelenés volt a cél. A remake kapcsán napvilágot látott képeknek nem mindenki örült, volt, aki attól tartott, hogy a divatos politikai nézetek miatt teljesen lecserélik a játék hangulatát, másoknak viszont a kikerült képek részletességével volt bajuk, mondván a főszereplő hölgy modellje jobban nézett ki az eredeti játékban. Mivel még fejlesztés alatt áll a játék, amíg nem kapunk legalább egy teljesértékű gameplay trailert, addig nem érdemes pálcát törni a fejlesztő Dragami Games feje felett.

Figyelembe véve, hogy mennyi játékot halasztottak csak az idén (a Devolver külön "streamet" szentelt a jövőre halasztott címeinek), nem meglepő, hogy a Lollipop Chainsaw RePOP címet viselő remake is késik. A játék valamikor 2024 nyarán jelenik majd meg, egyelőre nem jelentették be, hogy milyen platformokra tervezik kiadni azt.

2.
2.
sumblinker
Hát nem tudom. Nem volt rossz az első, de egy remaster bőven elég lenne belőle.
1.
1.
delphijos
Pont a címből hiányzik egy P.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...