GC 2023: A Diablo IV-ben hamarosan beköszönt a Season of Blood

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 22.
  • Letöltés
Link másolása
Úgy néz ki, hogy októberben a gonosz erők egy újabb hullámát vadászhatjuk majd kedvünkre a Diablo IV keretein belül. Plusz, a hangulatos trailer sem maradhatott el!

A Diablo IV még alig bújt ki a tojáshéjból, máris láthatáron a démonokat hentelő akció-szerepjáték második évada, a Season of Blood! Az új tartalom hamarosan, méghozzá 2023. október 17-én debütál majd mindenki otthonában, aki korábban már megvásárolta a játékot. A ma esti Gamescom Opening Night Live Show színpadán Rod Fergusson, a Diablo IV direktora azt is elmondta, hogy ebben a kalandban Erishez, a tapasztalt vámpírvadászhoz csatlakozhatnak majd a játékosok. Az egyszerű, de annál hangulatosabb trailert itt tudod megnézni! 

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
DarkLord
Szegények, még 2 hónap a startig, de már muszájból nyomatják a season 2-öt, mert annyira nulla lett ez a season 1...amúgy szerintem full ugyanaz lesz, mint ez. Látom sokan új karaktert várnak a season 2-től? :D Majd, 20-30 euro-ért max. kapnak valamikor...ha meg "jó fejek" lesznek, akkor megkapjuk az első kiegészítővel. Talán season 3-ra érdemes lesz visszanézni huzamosabb ideig a játékba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...