A pletykák szerint már fejlesztik a következő Halo-játékot

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 17.
  • Pletyka
Link másolása
Iparági bennfentesek szerint már készül a Halo következő része a 343 Industriesnál, és úgy tűnik, a csapat egyre jobban elfordul a 2021-es Halo Infinite-től. A játékosszám is csökken.

Bár sok rajongó abban reménykedik, hogy valamilyen formában bővülni fog a 2021-ben megjelent Halo Infinite kampánya, de ahogy telik az idő, ez egyre kevésbé tűnik valószínűnek. A fejlesztők kizárólag a multiplayert támogatják különböző frissítésekkel és szezonokkal. A legújabb hírek szerint erre jó okuk van: a csapat már a következő Halo-t kalapálja.

A pletykák az SG Bitcasttől származnak, a konkrét információkat az oldal főszerkesztője, Ains szolgáltatta. Az úriember szerint a 343 Industries már "aktívan dolgozik a következő generációs Halo-n az Unreal Engine segítségével".

Az év elején kissé aggódtunk a Halo jövője miatt, miután elbocsátások történtek a Microsoftnál, ami a 343 csapatát is érintette, a rajongókat azonban megnyugtatták, a sorozat nem megy sehova. Az idő múlásával az Infinite játékosszáma csökkent, nem lennénk meglepve, hogy már a folytatás készülne, bár még évekbe telhet, mire a piacra került.

1.
1.
crytek
Remélem a codos teamnek odaadják mert akkor végre lesz egy értelmes single halo is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...