A Valve bejelentette: még novemberben érkezik a Steam Deck OLED

Link másolása
Az új Steam Deck OLED nagy fejlesztéseket tartalmaz majd a képernyőt és az akkumulátor élettartamát illetően, de a teljesítménye nem változik az eredeti eszközéhez képest.

Bár egy hónappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy a Valve nem tervez következő generációs kiadást a Steam Deckhez, úgy tűnik, azért egy tuningolt verziót mégis a piacra dobnak karácsony előtt. A Steam Deck OLED azonban jobban hangzik, mint amilyen valójában, ugyanis a teljesítményén nem változtattak a fejlesztők. 

A november 16-ra kitűzött megjelenési dátummal rendelkező Steam Deck OLED továbbfejlesztett OLED kijelzőt, jobb hangzást és egy maroknyi apróbb fejlesztést tartalmaz majd, mint például a tartósabb akkumulátor. A fejlesztők elmondása szerint a rövidebb töltési idő is garantált. A részletesebb információkért kattints ide! A hordozható konzol legújabb modellje kétféle verzióban lesz megvásárolható: 512 GB-os (549 dollár) és 1 TB-os (649 dollár) változatban. Az előrendelések már elindultak, hiszen már alig van pár nap a premier dátumáig.

3.
3.
silkgoat
#2: Kemeny amikor valaki a windowssal szopatja magat :D
A Linuxrol alkotott hagymazas es kodos elkepzeleseid meg megmosolyogtatoak. :D
2.
2.
Doomsayer
Én meg megiszom ezt a kávét aztán állok neki betenni az 1 terrás SSD-t. Windows meg Steam OS pendrive-ok készen vannak, már csak a csavarozás meg a telepítgetés van. Én elvoltam, illetve el lettem volna a külső 1 terrás SSD-vel is, meg az azon tanyázó Windows-zal. Csak van egy apró konstrukciós hiba a Steam Deck-ben, amitől a seggem partjaiig felszalad a szemöldököm állandóan és mi folyik itt gyöngyösön nem bírom tov

Na mindegy az a helyzet vele, hogy van rajta egy szem darab USB-C és onnan jön le minden hub, vagy a gyári dock-ja is. És van ez az USB Role Swap jelenség, amit a Deck, mit alapvető viselkedés állandóan csinál, ha bedugod/kihúzod a töltőt... és ez nem is baj egy kézikonzolnál... de asztali módban, ahogy én használom, sem okoz kb semminek sem gondot... kivéve azt, hogy minden egyes darab role swap-nél kékhalállal elszáll a Windows-to-Go, amit nem érdekel, hogy mi van, mert ahogy ez megtörténik, elrepül azzal, hogy ne húzkodjam ki a drive-ját. És a jó anyját, azt.

És akkor ezért teszek most bele belső SSD-t, amire fellököm a saját rendszerét, utána pedig lefelezem a partíciót és a másik felére megy a Win vissza. Így ha handheld, vagy asztali gaming van, akkor Steam OS, ha meg általános használat, akkor meg Windows, mert az a linux még a Win 95 szintjét sem éri el. Bootmanager -nek a Clover bevált, szóval az megy vissza.

Amúgy örülök az OLED modellnek és nagyon tetszik minden teszternek is, nem csak nekem. Csak nekem ugyan azért nem kell, amiért a Switch-ből is a sima V2 is megfelelt: mert kábé néha sem használom handheld módban. A nagyobb akksiidő is karaj, de nekem a mostani akksiidő is megfelel. Na mindegy, ezt mindjárt megszerelem, mert 1 éves múlt talán és szerintem még 1, vagy 2 évig jó lesz itt nekem "könnyen hordozható asztali gépnek". Persze majd meglátom.

Szerintem jó a Deck. Toljátok.
1.
1.
markoci555
30%-al több játékidő, nemtom miért vártam csodát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...