Csak 2029-ben vagy később jelenik meg az új Mass Effect?

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 10.
  • Pletyka
Link másolása
Bennfentes jelentések szerint hiába mutatták be a héten a következő Mass Effect újabb előzetesét, még nagyon messze vagyunk a megjelenéstől. Könnyen lehet, hogy csak hat év múlva érkezik a BioWare játéka.

A keddi N7 napon mutatkozott be az új Mass Effect teaser videója, ám akkor csak egy rövid előzetest kaptunk az egyelőre alcím nélküli sci-fi szerepjátékról. A BioWare már 2020 decemberében megerősítette, hogy már dolgozik az új részen, de a legújabb pletykák szerint a fejlesztés még féltávhoz sem érkezett, nagyon messze vagyunk a megjelenéstől.

A mindig jól értesült Jeff Grubb újságíró a Game Mass Mornings podcastben árulta el, hogy a Mass Effect hasonló marketing-ütemtervet követ, mint a Dragon Age: Dreadwolf, amely valószínűleg 2024-ben jelenik meg, holott 2018-ban jelentették be. Ami ugye hat év várakozási időt jelent, és nincs ez másként a Mass Effect esetében sem, azaz könnyen lehet, hogy csak 2029-ben játszhatunk vele.

A jelentések szerint továbbra sem nyitott világú játék lesz a Mass Effect, és azt is tudjuk, hogy a látványért az Unreal Engine 5 felel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...