Free-to-playre vált a Killer Instinct, jön az Anniversary Edition

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Iron Galaxy már korábban utalt rá, hogy ráncba szedi az elfeledett Killer Instinctet, most pedig azt is tudjuk, hogyan! Az alapjátékot ingyenessé teszik, de érkezik fizetős verzió is Anniversary Edition címmel.

A 2013-ban rebootolt Killer Instinct 10 éves jubileumát ünneplő livestreamben jelentette be az Iron Galaxy csapata, hogy a verekedős játék alapverziója ingyenesen játszható lesz PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en. Nem beszélt mellé a fejlesztő, amikor korábban azt nyilatkozta, ráncba szedi a játékot. A free-to-play változat egyjátékos, helyi és ranked módokat kínál, az ingyenes harcosok listája hetente változni fog.

A Killer Instinct: Anniversary Edition pedig azok számára készül, akik minden más tartalmat szeretnének magukénak tudni. Az évfordulós kiadás ára 30 dollár lesz, és az összes eddigi karaktert, prémium extrákat és VIP dupla-XP boostert is tartalmaz, továbbá ünnepi témájú kiegészítőket és minden mást is. Ha már megvan a Killer Instinct, akkor az összes jelenlegi verzió ingyenesen frissül az Anniversary Editionre, a korábbi Definitive Edition pedig megszűnik.

A korábban megvásárolt tartalmak természetesen megmaradnak a játékosok könyvtárában, de az egyes harcosokat külön egyelőre nem vásárolhatjuk meg. Az ingyenes verzió és az Anniversary Edition megjelenési dátuma még nem ismert, de közel vagyunk hozzá, már a tesztelés végső fázisa zajlik. Addig is frissült egy nagyot Killer Instinct - 2018 augusztusa óta ez az eddigi legnagyobb egyensúly-javító patch.

1.
1.
Raam989
Ez eddig is pontosan ebben a felállásban volt f2p, nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...