Véletlenül kiszivárgott a Left 4 Dead egy korai prototípusa

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 25.
  • Hír
Link másolása
Nem csak a Half-Life-ot frissitette a Valve a játék 25. szülinapjára, hanem a Counter-Strike 1.6-s verzióját is, amibe egy Terror Strike névre keresztelt zombis játékmód is bekerült "véletlenül".

A Valve akaratlanul is megnyitotta az utat a Left 4 Dead első játszható verziója felé, miután a frissítette a Counter-Strike 1.6-ot is, hiszen bekerült a kalapba egy Terror Strike névre hallgató konverzió, amely a CS assetjeit használja fel zombiirtásos mókához. A cél az, hogy egy városi helyszínen legyőzzük az élőholt terrorelhárítókat a Counter-Strike-ból ismerős fegyverekkel.

Szóval a Terror Strike inkább hasonlít a CS-re, mint a Left 4 Deadre, de kétségtelen, hogy ez vezette a Valve-ot ahhoz, hogy elkészítse minden idők egyik legjobb kooperatív zombis játékát. A játékra Gabe Follower hívta fel a nagyérdemű figyelmét, és a közösség gyorsan rájött, miként indíthatja el a modot. A kedvet kaptál hozzá, nézd végig az alábbi videót!

Korábban is kiszivárgott már a Left 4 Dead egyik korai verziója, ám akkor a Counter-Strike: Source-hoz készült változatra tehették a mancsukat a rajongók. Természetesen teljesen lehetséges, hogy a Valve nem tévedésből osztotta meg velünk a Terror Strike-ot, hanem egy jól működő marketingkampány részeként.

2.
2.
Kamukaze
1.
1.
Nothing
Véletlenül kiszivárgott...
...áh, nem erőlködök tovább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...