Hideki Kamiya 2024-es tervei leginkább álláskeresésből állnak

  • Írta: osan
  • 2024. január 4.
  • Biznisz
Link másolása
A koponya, akinek olyan játékokat köszönhetünk, mint a Bayonetta-sorozat, a The Wonderful 101 vagy az Astral Chain, még tavaly ott hagyta a Platinum Games csapatát és most nagy erőkkel munkát keres, hogy „legyen mit ennie”.

Tavaly szeptemberben jelentették be, majd októberben meg is történt a szétválás, melynek során Kamiya elhagyta a Platinum Games égiszét és indított egy YoutTube-csatornát. Több érdekes információt is megtudhattunk videóinak hála, egyik ilyen, hogy kölünböző okok miatt 1 évig nem dolgozhat ugyanannak az iparban, a játékiparban.

Most viszont kiderült, hogy visszavágyik a videójátékok alkotásához, hogy legyen mit ennie. A Famitsu, japán videójáték-újság, évzáró projektje során összesen 163 programozóval és egyéb, az iparban ténykedő személlyel készített interjút, hogy milyen terveik vannak a 2024-es évre. Természetesen Hideki Kamiya sem maradhatott ki, aki így nyilatkozott:

Szeretnék egy munkát, ahol játékokat csinálok, hogy legyen mit ennem... Eddig csupa hülyeséget posztoltam X-re, temérdek értelmetlen képet Instagramra és semmire nem jó videókat YouTube-ra.

Azt hiszem ennél többet nem kell mondanunk, viszont örömmel fogadnánk, ha a nagymester visszatérne a játékokhoz és akár egy, a Bayonetta-játékokhoz hasonló alkotással drukkolna elő, abban legalább jó, nem úgy, mint a közösségimédiában – legalábbis állítása szerint.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...