Jön a Halo asztali játék

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A 343 Industries a Mantic Gamesszel karöltve hozza el az asztali táblajátékok szerelmeseinek az emberek és a Covenant harcát, a játékot márciusban mutatják be fizikai valójában, és szeptemberben jelenik majd meg.

Az asztali táblajátékok reneszánsza lehet, hogy már elmúlt, de nem kizárt, hogy újra fellángol majd, az utóbbi évek bebizonyították, hogy egy halhatatlan műfajról van szó. Ebben a műfajban alkot már évek óta a Mantic Games, és most egy újabb franchise költözik majd az ebédlőasztalra. Ugyanis a Halo-játékokat fejlesztő 343 Industriesszal közösen elkészítik a miniatűrökre építő asztali táblajátékot.

A játékosok mini Spartan figuráikkal csapatban harcolhatnak majd körökre osztott összecsapásokban. Sokat egyelőre még nem tudni a játékról, leszámítva azt, hogy természetéből fakadóan, és egyáltalán nem meglepő módon offline multiplayer élményt nyújt majd.

A kész játékot márciusban fogják majd leleplezni, forgalomba pedig várhatóan szeptemberben kerül majd a játék, pontos dátumokat egyelőre nem tudni, ahogy a táblajáték ára sem ismert még.

3.
3.
Zuzmo
Azóta kiderült számomra, hogy ez egy úgynevezett skirmish battle terepasztalos játék lesz. Tehát kisebb, pl. max pár tucat egységet mozgató összecsapásokat lehet vele játszani. 28 mm-es vagy nagyobb méretű mini figurákkal.
2.
2.
Doomsayer
https://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%A1rsasj%C3%A1t%C3%A9k
1.
1.
Zuzmo
Magyarul inkább társasjáték lesz ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...