Laurence Fishburne is szerepet kapott a The Witcher negyedik évadában

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Ráadásul nem is akárki bőrébe bújik az Oscar-jelölt színész: ő lesz Regis, a titokzatos borbély és sebész, aki a Tűzkeresztség című regényben tűnt fel először. A figura Geralttal fog összeállni a nemes cél érdekében.

Egy egészen patinás színészt szerződtetett le a Netflix a Vaják negyedik évadához: Laurence Fishburne leghíresebb szerepe kétségkívül Morpheus volt a Mátrixban, de Oscar-dijra is jelölték a Mi köze ennek a szerelemhez? című filmben nyújtott alakításáért. Fishburne Regis szerepét kapta meg, aki "egy titokzatos múlttal rendelkező, világutazó borbély és sebész".

A karakter Geralt bandájával fog összeállni, s mint tudjuk, a derék witchert már Liam Hemsworth alakítja majd a negyedik etapban. Az új belépő méltatta a sorozatot és elmondása szerint "nagyon izgatott, hogy csatlakozhat a szereplőgárdához, és alig várja, hogy felfedezze a The Witcher csodálatos világát.".

A harmadik évad sokkoló lezárása, és a Kontinens sorsát megváltoztató események után az új évad ezúttal is Geralt, Ciri és Yennefer sorsát követi, akiknek nem csupán a birodalmat sújtó háborúval, hanem az őket elválasztó nehézséggel is szembe kell nézniük. Így esélyük lesz túlélni a tűzkeresztséget, és újra egymásra találhatnak.

A negyedik évad megjelenési dátumát még nem közölték, de a forgatás már idén elkezdődhet.

10.
10.
Kamukaze
#9: Hoppszi, bocsesz ha valakinek elrontottam az élményét, de az ízlésficam bizony hátrányokkal jár! :) Mellesleg nézi még valaki ezt a sz*rt?
9.
9.
zoenn
#8: Óóó, most spoilereztél.
8.
8.
Kamukaze
Regis a 3. részben(játék) egy királyvámpír, aki Geralt régi ismerőse. És persze fehér :) Gondolom ezek szerint nem ő az. Vagy mégis?..
6.
6.
zoli12i
Ez a sorozat, hogy lehet 8 pontos az IMDb-n?
5.
5.
MikeHock
Ezt egy féleképpen lehetne megmenteni:

Ha a jogokat megkapná valahogy az HBO, Cavillt reaktiválnák és adnának neki beleszólást a rendezésbe is.

Szóval, 0% az esélye, canceleltem nagyon rég. :)
4.
4.
Nate Hope
Ennek a sorozatnak szerintem már mindegy, bárki benne lehet bármilyen szerepben, az nem oszt, nem szoroz.
3.
3.
xanatos0911
#2: Épp ez a baj. Fokozatosan vitték le a játékidejét, a harmadik évadra már alig szerepelt a sorozatban. Liam Hemsworth már csak vendégszerepet kap majd. Bár fogalmam sincs mennyire lehet jó Geralt, Henry Cavill volt kb az egyetlen jó dolog ebben a sorozatban. A modern feminizmus oltárán áldozzák fel ezt az IP-t is sajnos, Geralt nevével egyetemben.
2.
2.
zoenn
#1: Nem biztos, hogy olyan kevés játékidőt kap Geralt, mint a könyvben. A Netflix eléggé szabadan nyúlt eddig is az alapanyaghoz.
1.
1.
xanatos0911
“…az új évad ezúttal is Geralt, Ciri és Yennefer sorsát követi…”

Correction: Az új évad ezúttal is Ciri és Yennefer sorsát követi, nyomokban tartalmaz néha Geraltot is.

Akkor ezek szerint Mr. Fishburne is ennyire woke lenne? Sajnálatos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...