A 2K Sports visszahozza a Top Spin Tennist

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2K Sports több mint egy évtized után folytatja a méltán híres teniszjáték-sorozatát. Az Austral Open apropóján bejelentette a TopSpin 2K25-öt, amiről már egy trailert is mutathatunk a széria kiéhezett szerelmeseinek.

Mikor is jelenthette be a 2K Sports, ha nem 2024 első Grand Slam tornája, az Austral Open apropóján a méltán népszerű teniszjáték legújabb részét? Az ígéretek szerint a sportág rajongóit "teljesen elmeríti majd a tenisz világában" a TopSpin 2K25, amelybe már most belenézhetünk az első teaser trailer jóvoltából.

Azon kívül, hogy az ausztrál torna szerepelni fog a játékban, más egyéb részlet nem ismert róla, ahogy a megjelenési sem. A Hangar 13 csapata dolgozik a széria visszatérésén (igen, a Mafia III stúdiója), legutoljára a 2K Czech volt a soros a 2011-ben megjelent Top Spin 4-gyel.

A kiadó ütemterve alapján nagy eséllyel valamikor az év vége felé számíthatunk a TopSpin 2K25-re PlayStation 4-en, PlayStaton 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en. A PC-s verzió még lóg a levegőben.

2.
2.
crytek
Számomra érdekes ez a 2K mindent kihoz pcre miközben az ea messze nem hozza a sport cuccait pcre mert csak
1.
1.
shorty123
Mondjuk a Hangar 13 amit a Mafia 3 címen kiadott azért a csapatnak fejenként 100 év börtön kijárna.
Persze azért reménykdjünk, hátha ez most összejön nekik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...