Kratos és Leon S. Kennedy a Dragon's Dogma 2-ben

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 11.
  • Hír
Link másolása
Nem valami elborult multiverzumról vagy DLC-ről van szó, egyszerűen csak pár tucat eltökélt és türelmes Reddit-felhasználóról, akik újraalkották kedvenceiket a játék nyújtotta eszközökkel.

Amikor bejelentették, hogy elérhető a Dragon's Dogma 2 karakterkészítője, amivel nemcsak saját avatárunkat, de elsődleges Pawnunkat is a végletekig testre szabhatjuk, akkor nem számítottunk rá, hogy ez milyen lavinát indít majd el a Redditen. Pedig visszatekintve újra igazolást nyert a mondás, hogy ha adott a lehetőség és a szándék, akkor valaki, valahol meg fogja csinálni.

Így lehetséges, hogy a külön erre a célra létrehozott r/fashiondogma subredditen sorra posztolják ki a játékosok, hogy a karakterkészítő eszköztárának hála miket alkottak. Egyik-másik megszólalásig hasonlít az eredeti karakterre, bár van egy-kettő igazán elborult is, mint például Pikachu vagy Tai Lung, de találkozhatunk Gandalffal és Legolasszal is, sőt még Harkonnen báróval is.

A karakterkészítő eszköztárát elnézve arra ténylegesen nem lehet majd panaszkodni, hogy valahol megkötné a kezünket a Capcom március 22-én PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re érkező RPG-je.

1.
1.
hedzsooo
Oh, akkor ez minimum 1 teljes delutanos elfoglaltsag lesz majd nalam is! XD :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...