Ereban: Shadow Legacy - maradj az árnyékban, és nem lesz baj!

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Ayana, az Ereban faj egyik utolsó leszármazottjaként bosszút esküszik a Helios megavállalat ellen. Kivételes mozgékonyságával és az árnyékokban való lopakodással nem is olyan veszett ügy, amit a hősnőnk a fejébe vett.

A Baby Robot Games lopakodós platformjátéka még 2022 júniusában mutatkozott be a Summer Game Fest keretében. A srácok két év alatt lassan révbe érnek a Ereban: Shadow Legacy munkálataival, hiszen a PC-s verzió április 10-én jelenik meg ez Epic Games Store-ban.

A sztori szerint hősnőnk, Ayana az Ereban faj egyik utolsó képviselője. Árnyékereje birtokában bosszúhadjáratba kezdünk a Helios megavállalat ellen, miközben népe megmaradt tagjai után kutat. Ayana kivételes mozgékonysággal bír és csúcstechnikás kütyüi vannak, az ellenséges területen csak lopakodva tud érvényesülni a hatalmas túlerő ellen.

A fejlesztő szerint a sajátos látványvilággal operáló címet az Aragami és az Assassin's Creed ihlette. A játékosoknak óvatosnak kell lenniük, hiszen bármilyen fényforrás felfedheti pozíciójukat.

Az Ereban: Shadow Legacy Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is készül, ráadásul a Game Pass katalógusába is bekerül. E verziók még nem rendelkeznek dátummal, ám a stúdió mindent megtesz annak érdekében, hogy "a lehető leghamarabb" kézhez kaphassuk.

1.
1.
crytek
Tetszik, várom , be is tettem a listámra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...