Tíz gigabájt hanganyag a Heavenly Sword lemezén

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Sok hely van a Blu-Ray-lemezen, eddig nem is volt szinte olyan játék, mely a szabad gigabájtok sokaságát ki tudta volna használni.
Sok hely van a Blu-Ray-lemezen, eddig nem is volt szinte olyan játék, mely a szabad gigabájtok sokaságát ki tudta volna használni.

Ugrás a galériához

Úgy tűnik azonban, a Heavenly Sword más lesz. A PS3-exkluzív akciójáték esetében a lemezen tíz gigabájtot foglal csak a hanganyag. Ez hozzávetőlegesen három és fél óra zenét jelent, 4500 sornyi párbeszédet és másfél órányi átvezetők alá vágott hanganyagot, melyet tizenegy nyelvre fordítottak le. A hangminőséggel tehát nem lesz gond, ahogy vélhetően a játék kinézetére és játékmenetére sem lehet majd panasz - a 2007-es év egyik legjobb játékával van dolgunk.

18.
18.
Fekete József
Remélem majd nekem is lesz PS3 a 360 am mellé,de még nem éri meg sztem mert nem tul sok olyan game van ami 360 ra nincs és olyan nagyon jó lenne sztem.Majd talán jövöre,meg addigra már kicsit olcsobb is lesz,mert szerintem én 135k+program-ért tudok ps3-at,de 360 at m ár tudnék 80+viz(25)jó 30 flashelve.Az meg csak 110k,és sztem 20k az 20k az még eredeti program ból is 2db ha használtat veszünk.Remélem majd beindul a Sony nak megint mint a Ps2 nél és akkor lesz majd nekünk konzolosoknak jó.Akik meg leirták a PC-t nem értem mert pl ebbe a hónapba összes megjelenő game lesz pc re is :D:D(MOH:Airbone,Madden'08,MotoGp'07,Stranglehold...)



Bocsi hogy ide irtam csak most vettem észre hogy nem ide akartam.
17.
17.
demon68
a PS3 játékok 25 gigás bluray lemezeken jelennek meg? nekem x360-am van, semmi bajom a ps3-al, de játékra jobbnak tűnik az x360. több rá a játék, a microsoft jól megpénzeli a kiadókat, úgyh sok az x360 exkluzív játék és kevés a ps3. ráadásul a játékok nem is nagyon használják ki a ps3 erejét, a játékok majdnem ugyanúgy néznek ki mint boxon. itt pl szép lenne a játék de nem látjuk a sok homálytól (gondolom az a Blur). És semmi értelme hogy 11 nyelven legyen rajta ugyanaz a párbeszéd, úgyse fogsz átváltani finnre. crackdown is megjelent csomó nyelven, nekem mégis elég a lemezen lévő 1 db magyar hangsáv.
16.
16.
Utys
Microsoft nem barátságos üzletpolitikája vs Sony: Sony magas ívben sza...tesz európára szokás szerint. Kedvesek. Na nem mintha az MS is jó fej lenne a konzol hibásodásokkal kapcsolatban.
15.
15.
Utys
Domasi: igen a bloom szép....tud lenni ha mértékkel használják. Most nem azért, de miért is nem szereted a V-Syncet? Tudod egyántalán mi az? :D Arra jó, hogy a VBLANK-hoz igazítja a framek megjelenését, így mindig teljes frameket fogsz látni, ezzel ellehet kerülni a töréseket a képen. CRT-knél van szerepe, mert ott van VBLANK. A VBLANK egy időtartam, ami az utolsó pixel kirajzolása (jobb alsó sarok) és az új frame első pixelének (bal felső sarok) kirajzolása között telik el. Persze, ha nem kifejezetten jól van megírva, akkor lassíthat a játékon. LCD-ken nem kell bekapcsolni, ott máshogy frissül a kép.
14.
14.
mcwolf
t.roli:

Én is hasonló képp vélekedtem,mikor döntöttem a PS3 mellett. Persze nem mindegyik X360 hibásodik meg,de azért jelentősen magasabb az arány,mint PS3-nál. Pont azért cseréltem a PC-t konzolra,mert legalább 3-4 évig nem szeretnék pénzt kiadni újabb hardverre,és nincs se pénzem,se türelmem,hogy a gép hetekig álljon a szervízben. Bízom a Sony-ban,hogy beindul majd a gépezet,és inkább várok a játékokra,minthogy maga a hardver sz@r legyen (és itt nem a teljesítményről beszélek). Ennek ellenére a Sony-nak is voltak(vannak) nem épp vevőbarát húzásai,nem kell Őket félteni,hogy milyen aranyos népség!
13.
13.
battlefield2
12.
12.
t.roli
Amúgy az xboxxal magával nekem semmi bajom, mert anno nagyon elgondolkodtam rajta, mert elérhető árban volt, jó játékok grafika stb. De a microsoft üzletpolitikája nagyon gonosz velünk felhasználókkal nem beszélve arról, h azért h olcsóbb legyen a gép, kihagyták a hűtés funkciót... sajnálatos pedig én nagyon örűltem volna anno egy ilyennek, de így várnom kell míg lesz elég zsém egy ps3 ra. vízhűtés+plusz xbox = ps3...
11.
11.
mcwolf
Szerintem nem lenne itt semmi baj,megférnénk mi konzolosok egymás mellett,ha a Gy-félék nem szítanák az indulatokat!

Én most vettem PS3-at,de ennek ellenére semmi bajom az X360-al.

Jó kis gép,de Nekem a PS volt a szimpibb.

Hajrá Konzol és PC (elvégre 5 évet PC-vel töltöttem)!!!!
10.
10.
Shagy
Én is xbox párti vok de erről a játékról már láttam videókat is és odab.sz!!

Első játék a Resistance óta ami tetszik Psen!
8.
8.
battlefield2
gyurka a véleményed mindig gyerekes és ostoba meg semmit mondo ahogy teeee ASD:AS?:D?AS:DAS?:

és szerinted valakit érdekelsz te meg a véleményed?:DASDASD:?
7.
7.
mcwolf
Bizonyára egyesek (Gy) komoly következtetéseket tudnak levonni ezekből a képekből.



Érdemes megnézni,azért szerintem nem lesz "olyan rossz"!

http://www.psxextreme.com/ps3-videos/344.html#
6.
6.
Glek
Hmm zsír játék! Szivesen kipróbálnám! :)



Hát én azért nem fogom összehugyozni magam mert nincs BR a boxban :P :D Én megelégszek rövidebb párbeszédekkel is, csak a játék legyen jó... :)
5.
5.
fojesz
Gyurka álljál le, kérlek. Miért kell állandóan vitát kezdeményezned? (A többiek pedig ne válaszoljanak neki és ne is provokálják!)
4.
4.
Domasi
én szeretem a bloom-ot. de rühellem a Vysinc -et . talán még a HDR szóba jöhet...
3.
3.
Xpand Rally volt még az ilyen, élvezhetetlen volt számomra..
2.
2.
Utys
Úgy néz ki egyesek még mindig nem jöttek rá, hogy hogyan kéne a bloomot használni, hogy az ne olyan hatást keltsen, mintha piszkos szemüvegen át nézném a világot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...