Xbox-jellegű Final Fantasy XIV műtárgyat nyerhetünk

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 15.
  • Hír
Link másolása
A kiírás szerint egy darab, valóban impozáns Xbox Series X/S-t sorsolnak ki a résztvevők között, viszont a kiírás részletei szerint nem ezen a konzolon fogjuk nyúzni az MMO-t.

Újabb nyereményjátékot hirdetett X-en az Xbox, ezúttal is egy egyedi Xbox Series X-t nyerhet egy szerencsés. A Bluey-s és a Spongya Bobos variáns után igazán impozáns darabot köszönthetünk az Final Fantasy XIV megjelenésének apropóján készült konzol személyében.

Vagyis inkább konzolszerű tárgyról beszélhetünk, ugyanis a versenyszabályzat részletei alapján a konzol valójában nem működik, csak egy kiállítható műtárgyról van szó. Szó se róla, ebből a szempontból is kiemelkedő darabja lehet bármelyik rajongó vagy gyűjtő portfóliójának, azonban érdemes ezzel tisztában lenni, mielőtt jelentkezünk a versenyre. Egy kis bónusz, hogy a dísz mellé 12 hónap Xbox Game Pass Ultimate előfizetés is jár.

6.
6.
Spazz Maticus
#5: Ha nem haragszol, főleg az utóbbi hónapok hasonló tendenciáit nézve itt, ezt utólagos magyarázkodásnak érzem csak.

De persze ez csak az én magánvéleményem. :)
5.
5.
pandaril
#2: Örülök, hogy átment a stílusjegy, sajnos a szándék ezek szerint nem.
4.
4.
Spazz Maticus
#3: Az csak egy dolog lenne, de maga a mondat szerkezete is annyira magyartalan, hogy nekem erről -mint írtam- azonnal a kínai-magyar google fordító jutott eszembe...XD
3.
3.
delphijos
Nekem se világos hogy mi az hogy “Xbox jellegű” ? A hűtő se jellegű, hanem olyan formájú. Az hogy dísz meg nem elég figyelemfelkeltő ?
2.
2.
Spazz Maticus
Én csak annyit kérdeznék eme hírnek álcázott kattintásvadász poszt kedves írójától csupán a címet elolvasva, mire emlékszik, merre járt általános iskolában amikor a magyar nyelv és irodalom órái lettek volna éppen ?

Ez így ebben a formában egy kínai BOT fordítóprogram szintje körülbelül...

Bocs, de egyszerűen bántja a szemet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...