A korábbi pletykákkal ellentétben mégis 2025-ben jöhet a Grand Theft Auto VI

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 26.
  • Pletyka
Link másolása
A legutóbbi felvetések, miszerint a GTA VI 2026-ra csúszik, nem állják meg a helyüket az új infók szerint. Több forrás is azt állítja, hogy a Rockstar továbbra is 2025-ös megjelenési dátummal számol.

A múlt héten kaptak szárnyra olyan feltételezések a Kotaku jóvoltából, miszerint a Grand Theft Auto VI munkálatai lassan haladnak, így a játék megjelenése 2026-ra csúszhat. Úgy tűnik azonban, hogy ellentmondó információk vannak ezen a téren, mert most több különböző forrás is az állítja, hogy szó sincs késésről.

Mike Straw, az Insider Gaming vezető szerkesztője a minap az X-en árulta el, hogy több forrásból is úgy tudja, hogy a Grand Theft Auto VI fejlesztése menetrendszerűen zajlik, ellentétben a legutóbbi állításokkal. Straw szerint az az állítás, miszerint a játékot 2026-ra csúsztatják, "puszta feltételezésen" alapszik.

Érdemes megemlíteni, hogy a Rockstar kétségkívül lehetségesnek tartja a 2026-os kiadást, ha a gyártás során bármi probléma lépne fel, ám a jelenlegi hivatalos terv 2025 eleje (bár 2025 vége valószínűbbnek tűnik).

A fejlesztő története során nem egyszer csúsztatta el játékainak megjelenését, így nem lennénk meglepve, ha a Grand Theft Auto VI-tal is hasonló történne. De ne legyen igazunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...