Csúszhat a GTA VI

  • Írta: osan
  • 2024. március 23.
  • Csúszás
Link másolása
Hivatalosan 2025-re volt beígérve a nagysikerű játéksorozat következő epizódja, azonban sajnos most arról szólnak a hírek, hogy ez valószínűleg csúszni fog, és valamikor 2026-ban kaphatjuk meg a GTA VI-ot.

Bátran kijelenthetjük, hogy az egyik, ha nem a legjobban várt játékról beszélünk, mikor a GTA VI kerül szóba. A Rockstar korszakmeghatározó játéksorozatának következő etapját milliók várják epekedve, és eddig úgy tudtuk, hogy valamikor 2025-ben már meg is kapjuk az alkotást. A fejlesztés utolsó szakaszára vissza is hívták a fejlesztőket az irodába, hogy biztos minden a terv szerint menjen – ezzel több fejlesztő sem ért egyet, ahogy kiderült.

Most a Kotaku értesülései szerint ez megváltozhat, és a játék kicsúszhat a 2025-ös megjelenési ablakból és valószínűleg csak 2026-ban kaphatjuk meg azt. A lap belsős forrásokra hivatkozva elmondta, hogy még mindig a korai 2025-ös megjelenés a terv, azonban a fejlesztés menetére is rálátó források szerint ez könnyen tolódhat 2026-ra.

Érdemes fenntartásokkal kezelni a csúszás hírét, amíg a Rockstar nem ad ki valamilyen hivatalos közleményt. A GTA VI PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra lett bejelentve.

6.
6.
shorty123
majd csak kibírjuk azért valahogy. Ez csak egy játék, talán nem dől össze a világ emiatt :)
5.
5.
ATi0021
#4: Épp ezért vettem egy Series X-et. Nem bántam meg, most minden olyan játékot amit eddig nem tudtam játszani sorra viszem végig. (pl.: ForzaH1 és H2)
4.
4.
GAMEROD
PC-re meg majd valamikor 2030-ban gondolom, majdnem 20 évvel az előző megjelenése után. Durva azért, hogy mennyire dobálózva van az évtizedekkel. Aztán a sírba találja magát valaki, nem a gép előtt, vagy csak egyszerűen nem fogja már érdekelni.
3.
3.
hedzsooo
Keshet hat. Minden nem Early Access jateknak legalabb nagyjabol kesznek kellene eloszor is lennie a megjeleneshez, mintsem kiadni 1 total optimalizalatlan bughalmazkent.
Vagy pl. azzal jonni a megjelenes utan hogy hat azert lett olyan amilyen a fokuldetes, + fosztori vege a jatekunknak, mert kifutottunk a fejlesztesi idobol...

Indie EA jatekoknal megertem mindezt, + korai hozzaferessel ez tokre OK, de nem egy 80$-os jatek esetben ahol esetleg meg kapasbol kiadnak hozza 40 dodoert 1 raklap DLC-t is, ami kapasbol lehetne amugy az alapjatek resze is.
Amikor pl. Electronic Arts elkezdte a BioWare mukodeset kontrollalni, kurtara bosszantott a tokre feleslege onlin resze a Mass Effect, + Dragon Age jatekoknak, helyette inkabb dolgozhattak volna az 1jatekos elmenyen tobbet... Meg a rakat DLC is nevetseges volt a ME-nel is, + a DA-nel is... Most, a ME Legendary Edition-nel legalabb mondjuk voltak tokre extra reszek nalam, mivel a DLC-hegyet mar csak elvbol direkt nem vettem meg anno
2.
2.
ATi0021
#1: A Kotaku írt egy hírt a nagy semmiről, ennyi történt.

Hivatalosan 2025-ben jön. A Take2 pénzügyi jelentése alapján az év elején várható a megjelenése.
1.
1.
Low Noise
Tegnap meg azt olvastam valahol, hogy hamarabb jön. https://www.gsplus.hu/hir/hamarabb-johet-a-grand-theft-auto-vi-mint-remelni-merjuk-354120.html
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...