Bámulatosan fest a Gothic 1 remake-je

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 26.
  • Képek
Link másolása
Nem kapkodja el a THQ Nordic a Gothic 1 Remake munkálatait, de mentségére szóljon, hogy a nulláról írja újra az egész játékot az Unreal Engine 5-tel. Az új screenshotok mellett a 200 eurós gyűjtői kiadásról is lehullt a lepel.

Már négy éve készül az Alkimia Interactive boszorkánykonyhájában a Gothic 1 Remake, amely a 2001-es klasszikus RPG teljes újrázása lesz, és a legfrissebb képek tanulsága szerint egészen lenyűgöző lesz a végeredmény az Unreal Engine 5-tel. A karakterek szinte élnek, a környezet pedig autentikus, a textúrák tűélesek és tiszták. Megérdemlik a képzeletbeli vállveregetést.

A történet nem változik, ezúttal is a Névtelen Hőst irányítjuk, aki rabként érkezik a királyságba, ahol vadon élő állatok, furcsa lények és veszélyes bűnözök törnek borsot az orra alá, miközben megpróbál életben maradni. A fejlesztők modernizálják a harcrendszert, ami rá is fér, hiszen az eredeti meglehetősen fapados megoldást használt.

Már előrendelhető a limitált számban elérhető Collector's Edition 199 euróért a THQ Nordic boltjában. A Sleeper Wall Mask mellett a gyűjtői kiadás egy bőr csuklópántot, egy bőrborítású jegyzetfüzetet, a játék betétzenéit tartalmazza és persze a magát a játékot is a kiválasztott platformra.

A Gothic 1 Remake még nem rendelkezik dátummal, de bízzunk benne, hogy még idén napvilágot lát PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

5.
5.
crytek
Augusztus 2-án THQ Showcase amelyen ott lesz ez is és a Titan Quest 2 is többek között, szóval addig tuti nem jelenik meg. Akkor már lesz biztos dátum is hozzá
4.
4.
crytek
#2: "mindent utana kezdtek kb. a nullarol." Pont ez a baj a dologgal. Nem tudjuk mit kezdtek a nulláról.

Ennek a felmérésnek így egy fikarcnyi értelme sem volt. Abban az esetben lett volna ha a teaser adatok feldolgozása után kaptunk volna egy új verziót, amiben már a legtöbbet ekézett dolgok máshogy lettek volna megvalósítva.
Mert így kb ugyanúgy nem nekünk csinálják hanem úgy ahogy ők maguknak elképzelik...pedig ez a teaser féle dolog ragyogó ötlet már pénzes dolog mivel külön fejlesztek akár több "demót"..de legalább a játékosok akik ugye eltartják a céget, jelzik vissza mit is szeretnének.
3.
3.
Ganzer
#2: Jaja, túl sok a red flag perpill, de ne legyen igazunk.
2.
2.
hedzsooo
Zoenn, ne is haragudj kerlekszepen de hogyan is fogalmazzak kulturaltan...

A jatszhato demo-t ugye, amit anno 1-2 letolthettunk majd a THQ N. varta a visszajezeseket kb. teljesen toroltek, mindent utana kezdtek kb. a nullarol.

Gameplay elozetest, videokat nem igazan mutattak publikusan a jelenlegi build-bol, screenshotok annyira meg nem meggyozoek, + nem is irto sok amellett hogy 200 "jurot" keregetnenek mar most elore erte... Szerintem ebben semmi bamulatos nincsen es megertem ha sokaknak velem eggyutt ez inkabb egyfajta negativitast, baljos kepet festene a jatek jovojevel kapcsban ...
Persze ne legyen igazam/igazunk, remelem h csak karogok most aztan kellemes meglepi lesz belole! De eddig a bamulatostol azrt meg messze van. Engem CGI trailerek, elozetesek mar nem gyoznek meg, mert mar joparszor lattam korabban, hogy mennyi koze lett aztan a jatek valos formajahoz... DE meg elvileg rendesnek mondhato gameplay elozetesek utan is volt par igen csak cifra megjelenese jopar jateknak mar ugye...

Durvan 8 honappal ezelott adtak ki 1 picike elozetes belole legutoljara, aztan most meg hirtelen bedobnak csak igy lazan egy gyujtoi kiadasos, nem eppen olcso mulatsagot ugye... Nem is ertem az egeszet, szimplan PR oldalrol sem
1.
1.
crytek
Rettentően bízom benne hogy azt a katasztrofális teaserdemó féle harcot dobták a fenébe.
Grafikával a régivel se volt bajom Gothicnál a hangulat a lényeg az meg van neki bőven.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...