Helldivers II - köpenyen a negatív értékelések

  • Írta: osan
  • 2024. május 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A PSN-botrány hatalmas lejárató kampányt indított el a játék ellen Steamen, melyre az Arrowhead fejese a tőle megszokott módon reagált és próbálta elviccelni a dolgot egy új köpeny ötletével, ami a rajongóbázistól érkezett.

Az Arrowhead stúdió sikerjátékát mostanában nem a pozitív felütésű cikkek veszik körbe, a rajongók kiakadtak a PSN-fiók kötelező összekapcsolása miatt, több országban is kikerült a játék a Steam kínálatából és egy hatalmas „review bombing” vette kezdetét, mely hatására a játék már „Többnyire negatív” értékelésen áll. A demokrácia terjesztésének sose volt ennyire rossz hírneve, Pilestedt viszont, az Arrowhead vezérigazgatója ezt is próbálja humorosan felfogni.

Attól eltekintve, hogy a rajongókat megkérte, hogy az első Helldivers-részt ne értékeljék negatívan Steamen, hiszen külön kell kezelni a két játékot, alapvetően ismét poénosra vette a figurát és egy, a közösség által beküldött köpeny ötletet osztott meg X-en. A köpenyt a folyamatosan romló értékelések inspirálták és Steam adatok láthatók rajta.

A rajongóknak tetszik az ötlet, hogy ténylegesen bekerüljön a köpeny a játékba, és most, hogy elült a PSN-botrány – hiszen elvetették a kötelező összekapcsolás ötletét – lehetséges, hogy újból szárnyalni fognak az értékelések.

2.
2.
hedzsooo
Haha, johet, hordom majd en is! :D xd
1.
1.
Extol
Nem ült el a botrány, a játék áruházi oldalán még szerepel a PSN fiók összekapcsolása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...