Nézzünk bele az EA Sports F1 24 karriermódjába!

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 26.
  • Videó
Link másolása
A fejlesztő szerint "2016 óta a legjelentősebb frissítésen" esik át az aktuális F1-játék karriermódja, amely tükrözni fogja a valódi pilóták előtt álló kihívásokat. Két új mélyre szántó bemutató is érkezett az EA Sports F1 24-ről.

A Codemasters semmit nem bíz a véletlenre, két új előzetesben taglalja az EA Sports F1 24 főbb jellegzetességeit. Az első videó egy átfogó bemutató a játékmenet érintő változásokról, nevezetesen a "dinamikus irányítási rendszerről", amely sokkal autentikusabb vezetési élményt tesz lehetővé, mint korábban.

Ez lesz az első alkalom, hogy a jelenlegi F1-sztárok, az ígéretes F2-es tehetségek és az olyan ikonikus pilóták, mint Ayrton Senna és Michael Schumacher örökségére építenek a karriermódban.

Az EA Sports F1 24 úgynevezett "pilóta-felismerő" rendszerrel rendelkezik, amely láthatóan nagyobb súlyt ad a pályán és azon kívül hozott döntéseknek. Ahogy hírnevünk növekszik, úgy kapunk egyre több lehetőséget: titkos megbeszéléseket más csapatokkal, motiváltabb kutatási és fejlesztési csapatot a háttérben, és így tovább.

A kétfős karriermód is visszatér, amiben az egyjátékos mód összes új funkciója bekerül, de választhatunk Challenge Careert is, amely rövidebb és tömörebb forgatókönyvekkel, változó eseményekkel kecsegtet, miközben egy meglévő versenyzőt és csapatot vezet végig a szezonon.

Az EA Sports F1 24 egy hónap múlva, május 31-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, ám ha a Champions Editiont rendeled elő, akkor már 3 nappal korábban nyúzhatod az idei részt.

2.
2.
Merőkanál
Egyszerűen borzalmas ami a játékiparban megy .... A Codemasters egy és ugyanaz mint az UBIFOS Az ember elkezdi kamaszkorában az Assasinst de még nyugdíjas éveiben is nincs más mint Assasins ilyen meg olyan ,,,,,,Mondjátok mi van ezekkel ???? 10 - 15 éve a Codemasters az Ubisoft al karöltve évről évre gyakorlatilag UGYANAZT A játékot adják ki csak átskinezve......
1.
1.
Viktor_The_Best
Csak a grafikus motort cserélnék már le!!! Évről évre ugyanez az Ego engine vagy mi a bánat fut alatta! Milyen jó lenne unreal engine 5-ben ez is lumen és nanite-al. Gyönyörüen nézne ki, de neeeeem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...