Tovább bővül a GTA+ kínálata

  • Írta: osan
  • 2024. április 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A GTA+ szolgáltatás jelengenerációs konzolokon érhető el és eredetileg csak a GTA Online-ban biztosított extra tartalmakat, azonban nem is olyan rég megkapta a szolgáltatás az első játékát, most pedig további két címet jelentettek be hozzá.

Pár hete annak, hogy előszőr X-en, majd hivatalosan a Rockstar oldalán is bejelentették, hogy érkezik a Read Dead Redemption és annak zombis kiegészítője, az Undead Nightmare a GTA+ kínálatába. Ezzel elhagyta a szolgáltatás azt a mivoltát, mellyel szorosan a GTA Online-hoz kötődött és egy tágabb, ígéretesebb előfizetés jövőjét kezdte felfesteni.

Most kiderült, hogy az első RDR-játék mellé további 2 klasszikus cím érkezik a kínálatba, mégpedig az L.A. Noire és a Bully. 2024 későbbi szakaszában válnak elérhetővé a játékok, az L.A. Noire PlayStation 4-es felújított változata és a Bully PlayStation 2-es változata.

A GTA Trilogy: Definitive Edition is elérhető a katalógusban – ami nagy port kavart, mikor megjelent, többen is sérelmezték, hogy a Rockstar nem megfelelő minőségben szállította le a felújított változatokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...