A Hellblade 2 csak 30 fps-sel fut majd Xboxon

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 5.
  • Hír
Link másolása
A játék egészen biztosan ki fogja használni az Unreal Engine 5 adta lehetőségeket, konzolon azonban ennek az lesz az ára, hogy az Xbox tulajok esetében a játék fps száma limitálva lesz.

Már nem kell sokáig várni a Hellblade 2-re, ráadásul a nagyobb külföldi lapok kaptak egy 45 perces betekintőt is a játékba. Ez alapján több portál is megírta, hogy akár az év Xbox-játéka címet is bezsebelheti a folytatás. 

Az első vélemények alapján a történet és a kiemelkedően jó hanghatások mellett a látvány is nagyon oda lesz rakva, a játék minden szempontból kihasználja az Unreal Engine 5 nyújtotta lehetőségeket. Xboxon azonban ennek az lesz az ára, hogy a játék 30 fps-re lesz korlátozva – számolt be róla a német GamePro. Könnyen lehet, hogy a megszorításra a gyengébb Xbox Series S áll a döntés mögött. PC-n nem lesz korlátozva a játék teljesítménye.

A VFX rendező elmondása szerint a cél az, hogy moziszerű élményt kapjon a játékos. Az újságírónak (aki szintén kipróbálhatta a játékot) a teszt során nem volt problémája a limitált fps-sel. A játék megjelenését a Polygon is dicsérte, akik egyébként azt is kiszúrták, hogy Tameem Antoniades a Ninja Theory egyik alapítója nem vett részt az eseményen. Később az Xbox megerősítette a lapnak: a rendező elhagyta a csapatot.

6.
6.
crytek
Hm steam szerint a game 27 nyelvet tartalmaz majd és ebből az egyik a magyar.
Fejlődik az a gépi fordítás a ms nak így ez nem pénz :) :) :)
5.
5.
JinjeR
#2: Ehhez énis! ott nagy erős gép,nem tudom hány év fejlesztési idó azt lofaszazegész:D
4.
4.
crytek
Hellblade 2 Dev Says Fans Actually Like Shorter Games

Hellblade 2 Story Lasts 6-8 Hours!
3.
3.
Duka Zoltán
Ott a pc kit érdekel a box :D :D
2.
2.
YuriLexandro
Gratulálok nekik ehhez 2024-ben...
1.
1.
cyberstaker
Akkor legyen lekorlátozva csak a series S -en. A Gotham Knights nak is bejött ez az üzletpolitika (Lusták optimizálni) :D Szánalom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...