A Vampire Survivors babérjaira tör a League of Legends

  • Írta: szlav
  • 2024. április 9.
  • Hír
Link másolása
A népszerű MOBA első valódi PvE játékmódja már készülőben van, de érdemes jókora zsánerváltásra készülnünk! Az egyelőre névtelen játékmód ugyanis egy őrült bullet heaven lesz.

Ha játszottatok már az olyan játékokkal, mint a Vampire Survivors, a Brotato vagy a Pathfinder: Gallowspire Survivors, akkor tisztában lehettek a bullet heaven, mint zsáner alapjaival is. Lényegében fordított bullet hellről van szó, amelyben a játékos karaktere iszonyatos sebességgel hányja magából a lövedékeket, így letakarítva a képernyőről a folyamatosan érkező ellenfelek százait, ezreit és millióit. Ez a különféle build-kombinációkra építő élmény lehet izzasztóan intenzív, de kifejezetten relaxáló is, ám minden esetben őrülten addiktív!

Nos, valami hasonlóval próbálkozik meg a Riot Games is, mégpedig a League of Legendsen belül! Meg kell hagyni, az alapból felső kameranézettel dolgozó MOBA, annak temérdek hőse, illetve a látványos vizuális effektet abszolút adják magukat egy efféle játékmódhoz, ráadásul a LoL fejlődési- és fejlesztési rendszere is remek táptalajt adhat egy efféle mellékzöngének.

Ebben persze nem merülnek ki a League of Legends érkező újdonságai. Egy másik visszatérő játékmód lesz az Arena is, ami egy jóval feszesebb, harcorientált PvP játékmód. Emellett komoly átalakításon esik majd át a Mastery-rendszer, a rangsorolt mérkőzések jutalmai, illetve mindenki kedvenc vak harcművésze, Lee Sin is kap egy komolyabb reworköt. A részleteket a fenti videóban láthatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...