2024 Shadow éve lesz

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 10.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis a Sega tervei szerint a tökéletes létformáról fog szólni az idei év, nemcsak a közelgő játék, hanem a harmadik film apropóján is, de számos más esemény és extra is a fekete sündisznóról fog szólni.

A Sega nagyon komolyan gondolja a brand építést, ami furcsán hangozhat egy több évtizedes franchise esetében, viszont vitathatatlan, hogy Sonic és társai az utóbbi években egyre nagyobb teret kaptak úgy játékok, mint más médiumok terén is. A számos mellékszereplő közül mindig is kitűnt Shadow, a fekete sündisznó, aki saját játékot is kapott anno.

A japán kiadó 2024-et Shadow évének kiáltotta ki, külön weboldallal és trailerrel. A tökéletes létforma tiszteletére az érkező harmadik Sonic-film, és a Sonic X Shadow Generations mellett számos más esemény és különlegességgel is készül a Sega. Mindkét mobiljátékban lesznek tematikus eventek, sőt még egy dedikált Lego-készletre is számíthatnak a fekete sündisznó rajongói.

Ezen felül a Sonic Symphony World Tour hátralévő amerikai és párizsi állomásain Shadow karakterzenéjét is eljátssza majd a zenekar. Az antihős a decemberben érkező Sonic 3-ban is fel fog tűnni, legalábbis a második rész végén látható teaser alapján.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...