PC-re tart az Arena Breakout

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A népszerű mobiljáték Arena Breakout: Infinite néven fog megjelenni PC-n még valamikor az idei évben – jelentette be a fejlesztőcsapat a MoreFun Studios.

Az ingyenes, realisztikus shooter Steamen fog megjelenni még az idei és során. A MoreFun elmondása alapján a játékosok “példa nélküli lehetőségeket” kapnak majd a fegyverek testreszabása terén, illetve elmondták azt is, hogy a “vizuálisan leglenyűgözőbb és magával ragadó FPS-élményre számíthatunk” – számolt be az IGN.

Az Arena Breakout tavaly jelent meg Android és iOS eszközökre és sokan a népszerű Escape from Tarkov játék mobilos alternatívájaként könyvelték el. A játék központjában Kamona régió áll, a harc tépázta régióban kell megküzdeni a többi játékossal.

A fejlesztők rengeteg lehetőséget ígérnek a fegyverek és a játékos képességeinek a testreszabásához, kezdve a stabilitástól, a pontosságon át a fegyver hatótávolságáig. “Mindent megteszünk azért, hogy a Infinite legyen az első életképes taktika FPS a Steamen, ami olyan – a műfaj rajongói által sajnos megszokott – problémáktól mentes, mint a csalás, a hibák és a rossz szerverek” – mondta el a fejlesztőcsapat.

Konkrét megjelenési dátumot egyelőre nem tudunk, a játék Steam oldala minden esetre már él. Az IGN által megosztott előzetes alatti leírásban pedig azt ígéri, hogy a zárt béta verzió a jövő hónapban startol.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...